Tip! Strikket lam

Flashback Friday

 photo ll1571_zps932c6385.jpg

Jeg har været ved at finde 6 fine januaroutfits til jer, denne gang fra januar ’12. Årh manner jeg savner min alm. krop når jeg ser disse billeder. Alt tøjet er noget jeg stadig har, og som jeg nemt kunne finde på at tage på i dag. Så kan man vist tale om at have fundet sig til rette i sin stil :D

 photo ll1578_zps219cd834.jpg

 photo ll1631_zpsc4b7b9fa.jpg

 photo ll1612_zps923f4031.jpg

 photo ll1600_zps884334e8.jpg

 photo ll1645_zps1fe559ec.jpg

Jeg har nedprioriteret lange nederdele et godt stykke tid, men får lyst til at finde den lette variant frem igen, dog nok først til efteråret. Og så skal man altså aldrig undervurdere effekten af rock-støvler, waxcoatede jeans, en printet tee og en oversize uldfrakke. Simplet men effektivt.

A flashback to January ’12.

   

6 kommentarer

 • Jeg glæder mig helt på dine vegne, til du kan hoppe i RO’en igen! Ultimativt den smukkeste jakke, jeg nogensinde har set. Bum!

  – og de waxcoatede jeans er altså bare så skønne (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak -jeg glæder mig godt nok også! Altså kan godt have den på, men kan på ingen måder lukke den, ha ha ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great looks!
  Victoria | GlamFizz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også nogle dejlige outfits og ja, lækkert at du stadig kan se dig selv i dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, og ja, det synes jeg egentlig er ret cool :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! Strikket lam