Nelly Julekalender - NLY Icons 50% off

Raiine SS15

 photo ll5687_zps02e9f5f8.jpg

Jeg så lige, at Raiine har lagt deres SS15 billeder online, og da SS15 tingene generelt begynder at komme online allerede i januar, er det jo ikke for tidligt at begynde at se på den slags. Raiine er sådan et mærke som nemt kan bruges allerede i januar, selvom der er fokus på sommertøj. Farvepaletten er enkel, og der er fokus på gode basisvarer i lækre kvaliteter, som man kan bruge i årevis. Just the way I like it.

 photo ll5689_zps687a8582.jpg

Jeg nåede faktisk forbi deres lagersalg i torsdags, og snuppede en tanktop som jeg glæder mig til at flashe når maven tillader det. Virkelig skøn!

 photo ll5685_zpsc8e13395.jpg

Det er ikke så udbredt et mærke, så jeg ville lige give det lidt fokus her, for det fortjener det virkelig. Jeg vil i hvert fald især holde øje med den lange denimjakke, og lædershortsene (i en god længde) i den grøngrå nuance, som jeg synes er virkelig fin, og ret genial til sommer som et blidere alternativ til sort.

Den sorte kaftan-lignende tunika er også et virkelig godt bud på en rå og enkel fortolkning af den kommende sommers store 70’er tendens (som jeg f.eks. har ret svært ved at overskue!).

 photo ll5686_zps072b0e1a.jpg

 photo ll5688_zps2105ad72.jpg

Se flere billeder her.

My favourites from Raiine SS15. Timeless classics.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nelly Julekalender - NLY Icons 50% off