Endnu et Hamborg-outfit

Problemfyldt vinterhud med eksem/små rifter?

Jeg har altid haft sart hud. I perioder mærker jeg dog ikke så meget til det, men ved sæsonskift (især fra efterår til vinter), og perioder med stress eller ustabilitet i hormonerne (som f.eks. lige nu ved graviditet), går det ofte galt.

 photo ll5649_zps989c14b8.jpg

Hvis der sidder flere derude, der har det på samme måde, vil jeg lige tippe om to produkter der pt. redder min krop.  Jeg har haft et udbrud af eksem på armene især, og lægens svar er altid at udskrive en hormoncreme. Det virker også, men er bare ikke lige det fedeste at bruge når man er gravid, og er ikke en langsigtet løsning. I stedet bruger jeg Dexeryl i stedet for bodylotion på arme/overkrop, og det er virkelig godt! På resten af kroppen bruger jeg olie af forskellig slags, og på maven/hofter osv. bruger jeg Bio Oil, som jeg virkelig er glad for. Faktisk bruger jeg den også ofte i ansigtet, og den tager altså rødmen efter f.eks. tør hud, og udjævner hudtonen virkelig godt, også små ar fra tidligere. E45 er også en virkelig god creme til hud med tendens til eksem/rødmen, men desværre er der alkohol i den, og da det bekendt tørrer ud, er det ikke lige det min hud har brug for lige nu.

Jeg sidder netop og er ved at bestille den hypede hybenolie, da den skulle være ret fantastisk til ansigtet, og så en kæmpenatlysolie til kroppen, men det kan I jo få en update på en anden gang.

Find bl.a. Dexeryl her, og læs om indholdet her, og Bio Oil fås efterhånden mange steder, læs om den her.

My two favourite products for the body right now, to avoid ezcema and dry skin.

9 kommentarer

 • Jeg har stadig ikke fået fingrene i den der E45, selvom jeg ellers har tænkt på det hver gang du har nævnt den. Kæmpenatlysolie (hvilket navn!) så jeg faktisk i Netto forleden, hvor jeg undrede mig over hvad den dog gjorde godt for – nu ved jeg det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, den skulle altså være ret god. Må da lige holde øje i min Netto så, den er sikkert billigere der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg har lige købt Biooil men hold fast den stinker! Meget af mormor, så kan slet ikke bruge den – øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ha ha, ja mormor er jeg ikke endnu :) Jeg synes ikke det er galt, lidt a la mascara der også dufter når man påfører det, men det går jo væk med det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm

  Jeg er også vild med hybenkerneolie til ansigtet.
  PS Jeg har haft god succes med at spise kæmpenstlysolie som kapsler. Kan købes i Matas og helseforretninger. Slipper for tørre pletter på overarme og ansigt, når jeg spiser dem :-) så det gør jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ok, ja det var jo selvfølgelig også en mulighed. Tror ikke jeg vil mens jeg er gravid, men det er jeg jo heldigvis snart heller ikke længere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil lige tippe om at købe en økologisk (det røde Ø ovenikøbet) hybenkerneolie i en helsekost. Den koster omkring kr 100 og min erfaring er at den er mindst lige så god som dem fra de lidt dyrere mærke. Min 36 årige hud bliver ihvertfald rigtig blød og fin af den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er nemlig lige sådan noget jeg gerne vil have. Men kan den fås online? Er ikke så mobil for tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabs

  Kan anbefale Pai’s RoseHip Bioregenerate Oil. Har haft den i et par uger og bruger den om natten. Den har allerede hjulpet markant på hudirritationer. Hvis du googler den kan du også finde mange varme anbefalinger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Endnu et Hamborg-outfit