Pandora - Vind smykker for 1500,-

Ny frakke ude i aften-Hamborg

 photo ll5642_zpsaf5258ba.jpg

Ja, maven er svær at skjule efterhånden ;) Jeg har selvfølgelig allerede været ude at flashe den frakke fra Zara jeg tippede jer om den anden dag. Den er i virkeligheden for kold til vejret nu, men med forøget blodmængde og hormoner i kroppen, så varer det lidt længere før man bliver kold. Jeg vil dog glæde mig til at bruge den i det tidlige forår også -på det tidspunkt uden ekstra mave, det bliver SÅ godt!

 photo ll5641_zps21ee6559.jpg

De nye støvler kom også med, dem bliver jeg også rigtig glad for, kan jeg mærke. Selvom looket er meget som Wangs hovedkollektion, så er komforten dog desværre stadig som H&M. Er jo ekstra sart med behageligt fodtøj i disse tider, og kunne godt have ønsket mig en blødere sål med bedre pasform -men man får jo ofte hvad man betaler for.

Og jeg har altså matchende sæt med nederdel på, men tror maven får skygget for nederdelen. Gik ikke rundt bukseløs ;)

 photo ll5643_zps99255156.jpg

Second Female skirt + sweatshirt, Topshop hat, Zara coat, Lala Berlin scarf, Chanel bag, AW x H&M sneakers.

Out wearing my new coat in Hamburg.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pandora - Vind smykker for 1500,-