Muubaa 70% off!

Godt Nytår!

 photo ll5711_zpse49923b2.jpg

Jeg vil bare ønske jer et rigtig godt nytår, her på årets sidste dag. Jeg vil spare jer for den store nytårstale, den leverer Dronningen jo senere. Så jeg vil nøjes med at sige af hjertet tak fordi I fulgte med i 2014. Et år som bl.a. bød på tøjlanceringer og andre fine projekter, og så lige en flytning af bloggen. Egentlig ok stort må man sige, så jeg er glad for, at I fortsat er med.

Jeg vil skrive lidt om mine håb og forventninger for 2015 senere, lige nu håber jeg bare I får en rigtig god aften, hvad enten den byder på stor fest eller hjemlig hygge. Vi går ind for sidstnævnte i år. Sidste år ringede vi nytåret ind midt på pisten i Sverige, en vildt god oplevelse i øvrigt! I år bliver det dog helt low key, selvfølgelig med god mad og godt humør, men med mulighed for at slappe af for os med tykke maver, der i øvrigt i dag har 3 uger til termin!

Jeg har været i arkivet for at hente lidt billeder til at skåle på. I aften vil jeg sende alkoholen en venlig tanke, og i det mindste glæde mig over, at jeg er frisk i morgen tidlig. Rettigheden til junkfood 1/1 vil jeg dog påberåbe mig alligevel ;) Men jer der kan og vil, giv den gas på den måde I finder bedst, pas på jer selv og hinanden, og så ses vi i morgen eller på Instagram, ikk :)

Stor nytårsskål herfra!

 photo ll5710_zps845920c0.jpg

Cheers and a very happy New Year!!

6 kommentarer

 • Også godt nytår til dig, Camille! Og tak for en god blog at læse i 2014. Det var vel også i år du lancerede Regnbuen? Selvom jeg endnu ikke har børn, synes jeg faktisk det er meget hyggeligt også at følge med derinde engang imellem, og du formår at holde de to blogs adskilt på en rigtig fin måde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Gud ja, også Regnbuen kom til. Har jo ammehjerne allerede, det er frygteligt ;) Men godt nytår Laura!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår, Camille! Mange tak for to rigtige gode blogs, som jeg virkelig nyder at følge. Keep up the good work! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt nytår til dig og din familie Camille. Synes virkelig du har gjort et fantastisk stykke arbejde med begge dine blogs. Glæder mig til at læse med næste år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have Mette, og også godt nytår til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Muubaa 70% off!