Julefrokost-outfit

God basis – lædersko/støvler på udsalg!

Jeg er vel næppe den eneste der er gået i gang med at kigge udsalg? Min udsalgsshopping bliver online i år. Jeg orker simpelthen ikke fyldte butikker med megamaven, og ofte er der mindst lige så gode tilbud hjemme fra sofaen. F.eks. har jeg både fået købt en autostol til baby med base + babyjogger til lige godt 1000,- stykket, lige hvad vi manglede. Nu mangler jeg bare at finde et sted de har sat LuckyBoySunday puder ned, og krydse fingre for et godt Georg Jensen Damask udsalg! Oooog, så har jeg jo en lille liste ved siden af, med ting jeg ikke decideret mangler, men er der et godt tilbud, så mangler man vel altid lidt alligevel? ;)

Jeg er faldet over Biancos udsalg, hvor de fleste ting er sat med med 50% fra start -det kan vi jo lide! Og der er faktisk rigtig gode basiskøb at gøre sig! Både de helt klassiske bikerboots, langskaftede støvler, overknees og sågar et par stiletter der kan forcere nattefrosten!

 photo ll5703_zpse24aba98.jpg

Det hele kan som sagt findes lige her, sammen med meget mere.

Indeholder affiliate links :)

   

2 kommentarer

 • Wauw, er ret vild med de der stilletter med vintersål haha. De må da være perfekte til en forfængelig klodsmajor som mig :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja de vil da gøre tingene lidt nemmere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Julefrokost-outfit