Luksus Grunge!

Flashback Friday: December-outfits i grå, navy og print.

 photo ll4620_zpsf3caa418.jpg

Vi er jo lige startet på årets sidste måned, og jeg fik lige lyst til at kigge et år tilbage i arkivet, og udvælge et par outfits fra sidste december. Diskrete prints, grå og navy er altid et sikkert hit på denne årstid. Og så er det faktisk kun med ting, som jeg stadig har, og ville hoppe i i morgen (hvis jeg kunne få mavsen i det, ha ha).

 photo ll4595_zpse28b4c11.jpg

 photo ll4611_zpsbe9a78df.jpg

 photo ll4622_zps63cd1e7c.jpg

Og nu kommer jeg til at bryde baggrunden lidt, det er ikke med min gode vilje, ha ha, men synes det var et fint julefrokost-outfit:

 photo ll4597_zps48af84a9.jpg

Mja, må altså indrømme, at jeg glæder mig pænt meget til at få min rigtige krop tilbage. Lige nu er ventetiden altså ikke så sjov mere, føler mig en anelse tung i det ;) Og med de ord -kan I have en dejlig weekend :)

A flashback to some of my favourite outfits from December last year with grey, navy and simple patterns.

   

4 kommentarer

 • Selvom det er mindre sjovt, når det er så mega koldt hele tiden, så er der altså bare noget ekstremt lækkert over den blødhed man kan skabe med de mange lag der skal til. Ofte synes jeg faktisk folk ser endnu bedre ud om vinteren frem for om sommeren (:

  Du ser jo i hvert fald fantastisk ud som altid (med eller uden babymave haha). Er især vild med den grå kjole øverst. Så smuk! Kan godt forstå du savner muligheden for at hoppe i den slags (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have :) Og ja, på den måde kan jeg også langt bedre lide de koldere måneder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hey!
  Tænkte på om ikke du kunne skrive et indlæg om, hvilke tanker man skal gøre sig før man køber en dyr taske? Noget siger mig du har gjort det før, men kan simpelthen ikke finde det, hvis det er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, mener også jeg har gjort det før… kan dog ikke lige lokalisere det…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Luksus Grunge!