6 x Magasin/House Doctor Favoritter med rabat!

Ude i virkeligheden ;)

 photo ll5621_zpsb696fae0.jpg

Så fik jeg bevæget mig en smule ud, meget tiltrængt :) Selvom byen er fyldt op af mennesker i disse dage (og det bliver jo kun værre og værre), er det rart med noget luft. Jeg har heldigvis overstået alle julegaveindkøb! Fik lige ordnet de sidste med rabat i går, så nu skal tiden bare bruges på hyggeshopping. Det er både godt og skidt at være i så god tid med gaverne. Man slipper helt for julestress, men man kommer nok også til lige at købe en ekstra gave eller to… Fik I handlet med rabat i går? Jeg vil lige kigge online, og gå min liste igennem igen her i weekenden, for nogle af rabatterne gælder stadig :)

 photo ll5622_zps9bcb1334.jpg

Envii by C4G jacket, Second Female skirt + scarf, COS knit, Chanel bag + boots.

Out in the real world to get some christmas air. Just finished all of my christmas shopping!

6 kommentarer

 • Anne

  Som gammel aalborgenser er det sjovt at spotte hvor nogle af dine billeder er taget. Dagens er så taget lige over for vores gamle lejlighed – de gule buer kiggede jeg ud på hver morgen fra soveværelset :-) Din jakke ser skøn ud til sådan en chilly dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Maren Turis gade er også en skøn gade, og meget centralt må man sige :) Var lige nede på den super gode kaffebar i gaden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert look ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Andreasen

  Hej!
  Jeg har den dejlige cardi/jakke, men synes den fnulrer rigtig meget. Hvad gør du for at holde den – og generelt holde dit strik pænt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Som oftest fnuldrer grovstrik i starten, men det er relativt nemt at plukke af, så det gør jeg egentlig bare, og så tager det af efterhånden som “overskudshårene” er kommet ud :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

6 x Magasin/House Doctor Favoritter med rabat!