13 pæne adventslysestager

Tip! Billig badekåbe

Jeg fik faktisk aldrig vist jer den badekåbe jeg endte med at købe. Dels fordi den ikke liiige egner sig specielt godt til “Dagens outfit” billederne (måske I får den at se på Instagram!), og dels fordi den var hurtigt udsolgt. Men nu er den altså online igen. Dog er den kategoriseret under herreafdelingen, men er altså helt sikker på, at det er den samme. De er vel egentlig også ret unisex når det kommer til stykket. Den er virkelig blød, tyk og lækker, sådan helt velour-agtig, og så er jeg stor fan af de mørkeblå kantebånd.

 photo ll5589_zpsd42a41b5.jpg

Den koster 329,-lige her.

Indeholder affiliate links.

Just wanted to share this wonderful robe with you. I bought it a while ago, and it’s so lovely to wear!

   

3 kommentarer

  • Øj øj øj, den ryger på ønskesedlen med det samme! Den er da super fin og kan helt mærke, hvordan en spa-agtig stemning ville falde over mig, hvis jeg iførte mig denne sag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ser i hvert fald lækker ud!

    Mit problem med morgenkåber er lidt, at de hurtigt bare bliver et uformeligt tæppe, som jeg gemmer mig i. Min søster gav mig for et par år siden en drønlækker morgenkåbe, som er mega behagelig at have på. Jeg kan dog med det samme glemme alle drømme om at være sexet når jeg har den på, for jeg drukner praktisk talt i den haha (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

13 pæne adventslysestager