God formiddag!

Strikkede lag og vestkysten

Hmm, man skal passe på hvad man lover, men bedre sent end aldrig. Min dag gik simpelthen pludselig med at byde en ny beboer velkommen i huset. Og nej, babymaven har det helt fint endnu, det drejer sig om en noget mindre en af slagsen. I kan jo suse ind på Instagram (@ridersontherainbow) og se ham. Han er lidt fashion ;)

 photo ll5567_zps137c385f.jpg

Derefter skulle jeg lige lokke manden til at overføre billeder til min computer, og ja, så gik tiden. Men som sagt, billederne er meget, meget bedre i kvaliteten end dem jeg selv kan tage (har en iPhone 5s). Hvilken en der er tale om får I at vide senere, men jeg er fan! Mit store kamera gik tør for strøm, så måtte lige eksperimentere lidt ;)

Synes i øvrigt sagtens man kan gå i hvide shorts her i det sene efterår, især når de er i læder, og der er sorte strømper under. Så man man jo lige så godt få lidt flere outfits ud af dem, inden de gemmes væk.

 photo ll5568_zpse381a9ee.jpg

H&M knit, Graumann cardicoat, Perfectly Simple beanie, Second Female leather shorts, New Balance sneakers.

Outfit with layered knit and white leather shorts. I think the white leather works well with black tights and heavy knit.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

God formiddag!