Jule-luksus ;)

Små, billige keramikkrukker

Et lille indretningstip her til weekenden (jeg kan umuligt være den eneste der bruger tid på at dekorere og flytte om så snart der er weekend?).

Keramik har virkelig fået en kæmpe revival de senere år. Jeg er selv stor fan af små keramikkrukker, der både er dekorative, og kan indeholde små ting der eller nemt bliver væk, ligger og roder osv. Jeg har derfor købt disse små krukker hos Søstrene Grene til 30,- stykket.

 photo ll5601_zps5013852a.jpg

Det er virkelig en fin pris! De findes både i runde og firkantede, og en masse forskellige farver. Jeg tog efter dem der lige umiddelbart passede bedst ind i vores rum, men kunne sagtens have købt flere. Dog ville der nok gå vel rigeligt keramik-overload i den, er ikke sikker på, at min man er lige så stor fan som jeg ;)

Jeg har sat dem flgl. steder:

 photo ll5602_zpsf77f81b4.jpg

Min datters værelse.

 photo ll5603_zps872b2445.jpg

Min søns værelse.

 photo ll5605_zpsbf3d511b.jpg

Badeværelset.

 photo ll5604_zps0062ab8f.jpg

Soveværelset, sammen med de runde “Bellino” Kählerkrukker. Synes det er rigtig fint at blande dem og formerne lidt.

Love these small ceramic jars. Ceramics have really gotten a big revival these past seasons!

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jule-luksus ;)