Ude i virkeligheden ;)

Sidste dag med ASOS-rabat

Så er det sidste dag med ASOS’ 20% rabat, i hvert fald i denne omgang -måske endda inden jul. Derfor tror jeg lige det skal udnyttes, måske med noget af dette:

 photo ll5626_zps7386c79c.jpg

Det er ikke så tit jeg ser cashmere-strik med specielle detaljer, som f.eks. en gennemgående lynlås i siden. Pænt!

Den grå frakke (som bl.a. og fås i bordeaux), er ret enkel og business-lækker. God klassiker.

Den sorte kjole har et virkelig klædeligt snit, og kan blive en rigtig julefrokost-redning (hvis altså ikke man have en stor, gravid mave -men pæn, det er den!).

Over-the-knee støvlen er atter hot, men denne gang i en mere nedtonet variant med lav hæl, og så behøver den ikke nødvendigvis at være lår-høj, men bare lige over knæet. Personligt kan jeg godt lide versionerne med elastik bagpå der stopper inden knæet, så de sidder helt stramt (og man ikke ligner den 5. musketer), både for udseende og komfort.

Lufferne virker mega lækre i rigtig skind, haps!

Ringen ligner meget dem der er i butikkerne pt. men selvfølgelig til en helt anden pris end den ægte vare. Så kan man jo eksperimentere lidt.

Og rygsækken i læder har jeg haft med flere gange nu, tror det er ved at være på tide den flytter her hjem. Ville også være rar de dage hvor jeg cykler, og gerne vil have varer med hjem i cykelkurven.

Ellers var det måske nu man skulle slå til med den røde leopardprintede frakke fra Ganni, eller nogle af de andre super lækre ting fra deres efterårskollektion… Og der er jo også altid lidt Muubaa (bl.a. både den blå og den metallic jeg har), eller måske denne pæne poncho/kappe med frynser, som faktisk der super cool ud i både mønster og farver! Særligt over en læderjakke.

Skal I også lave lidt søndagsshopping? Husk koden CYBERWKND20 kun kan bruges én gang, så få det hele med.

Indeholder affiliate links.

Last day of the ASOS -20% discount today. Maybe the last discount before christmas? I’m going to take advantage of it ;)

4 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Lige en lille service meddelelse ;) Rabatten på asos gælder helt til tirsdag, så der er lige lidt dage endnu til at finde ud af hvad man skal have med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ah cool, så er det mere om man tør vente med størrelserne, ha ha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  jeg har haft læder rygsækken, og den var desværre i rigtig dårlig kvalitet :( læderet gik i stykker ved skulderremmene efter kun et par ganges brug, selvom jeg ikke gik med tunge ting :/ vil klart anbefale den oprindelige fra eastpak i stedet. Den er selvfølgelig dyrere, men holder også meget meget bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ude i virkeligheden ;)