Tip! Billig badekåbe

Graumann <3

Jeg kan rigtig godt lide Hanne Graumanns designunivers. Der er fokus på gode materialer, en enkel farve- og mønsterpalet, og det hele har potentiale til at blive rigtige klassikere i garderoben, ikke bare bruges sæsonen ud. Elsker den smule hverdagsluksus det er, at iføre sig skønne materialer i et klædeligt snit, som man bare føler sig hjemme i. Jeg har nogle ting derfra allerede, som jeg virkelig er glad for, men det er måske ikke et mærke man kender så godt? Jeg stillede derfor Hanne nogle spørgsmål, og har lavet en lille spot på mærket til jer :)

 photo ll5591_zpsb0f5a409.jpg

 photo ll5590_zps46c16923.jpg

Ah. det look kan jeg sagtens identificere mig med. Og nu drømmer jeg jo allerede søde drømme om den fantastiske lammepels ;)

Hanne fortalte desuden lidt om den kommende sommerkollektion: “Smagfulde, storblomstrede kjoler, vide bukser i tung viscose og lange frakke kjoler – gerne som et sæt.  Lange kimono i lette silke chifoner med print. Enkle nearly white kjoler med V foran og på ryggen. Stadig enkelt, feminint og brugbart der fremhæver den personlige kvinde.”

Det vil jeg glæde mig til! Men lige nu handler det trods alt stadig om efterårskollektionen, og alle de lækre, bløde lag jeg med glæde ville iklæde mig lige nu!

I kan læse mere om Hanne lige her, og se lidt mere til efterårskollektionen her.

I really like the Danish designer Hanne Graumann’s universe, so I made a little feature for you :)

Edit: Er dette her nogle spots I gerne vil se mere af? Prøver lige en ny form af nemlig :)

6 kommentarer

 • Sophie

  Sponsoreret indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   What? Nej, ikke det der ligner. Jeg mærker altid mine sponsorerede indlæg.
   Jeg stillede egentlig bare Hanne et par spørgsmål, og tænkte det kunne være et fint indlæg om en designer, som man ellers ikke ret tit ser noget om på blogs.
   Lidt øv egentlig at man ikke længere kan sætte fokus på f.eks. en designer, uden folk tror det er købt indhold. jeg ved dog ikke lige hvad jeg skal gøre anderledes? Jeg skriver stadig af interesse, om de ting jeg godt kan lide -også selvom jeg engang imellem har udvalgte sponsorerede indlæg (som jeg også vælger med omhu).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flere indlæg af denne type, meget gerne. Dejligt at du kommer lidt i dybden med et brand, som måske ikke hypes helt så meget. Og så kan jeg godt lide at det ikke er sponsoreret.

  /Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Meget gerne flere indlæg af denne slags.
  Det der får din blog til at skille sig ud fra den enorme mængder af modeblogs, er netop alle dine tanker om udtryk, materialer og æstetik.
  Det, at det heller ikke er sponsoreret, passer så fint med din generelle loyalitet mod dig selv og bloggens koncept.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Louise, det sætter jeg stor pris på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! Billig badekåbe