By Malene Birger taskesæt

Alexander Wang x H&M -Fik I shoppet?

Der har været yderst stille i Blogland her til formiddag… sad I mon allesammen og opdaterede jeres kurve på H&Ms webshop? Jeg havde kig på følgende, som det ser ud til jeg har fået ved en venindes hjælp:

 photo ll5560_zpsf5982ffe.jpg

Altså, når man selv hedder Wang til efternavn, så er sagerne jo nærmest obligatoriske, ikke? Jeg gik efter træningsgear, som jeg kommer til at bruge meget de kommende måneder, når post-babykrop gerne skal blive til pre-babykrop igen. Og så er det altså lækkert med nyt, stilet træningstøj -og yogamåtte (som også bliver fin til baby) med eget navn (Alexander hvem?) ;) Tasken er lidt af et forsøg. Den ser vanvittigt blød og lækker ud på billedet, men nu må vi se når jeg får den i hænderne. Den kan evt. blive min hverdags-/babystuff taske. Jeg ville egentlig også gerne have haft rygsækken i læder (og sportstasken), så måske jeg hopper på dem senere, hvis chancen byder sig.

Fik I fat i noget? Og var det helt crazy?

I think I got a hold of my work out favourites from the Alexander Wang x H&M collection. I had to have some when we share surname, right?

   

31 kommentarer

 • Selvom jeg knuselsker hele kollektionen, så ville jeg kun have fingrene i en af sportsbh’erne (den med kontrast kanter), og den er udsolgt. Øv. Så nu går jeg og håber, at der bliver fyldt op igen på hjemmesiden!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den er også ret sej, men tænker den er knapt så sej når 5 andre på løbeturen/holdet har den… den er jo ret speciel :) Tog egentlig også kun den anden fordi mit efternavn står på den :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår slet ikke den kollektion – altså, håndklædet og yogamåtten er da lækre nok, men at betale ekstra for, at der står Wang på? Nej tak! (Jeg kan så til gengæld godt forstå det fra dit synspunkt mht. efternavnet…) Resten af kollektionen er direkte kikset i mine øjne – jeg er tydeligvis ikke fashionista nok! Men hey, så er der én mindre til at slås om tingene…;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej, kan egentlig sagtens følge dig. Jeg har også kun købt det fordi der stod Wang på -altså ikke som i logo, men som i mit efternavn ja :) Det uden Wang gik jeg også pænt udenom. Kan sagtens se hvor han vil hen med kollektionen, men den appellerer ikke specielt bredt (hverken stil eller den ofte meget stramme pasform), så er godt nok spændt på at se hvordan folk vil hverdagsstyle det, som ikke er decideret sportstøj. Eller om det bliver nogle af de køb man lige blev grebet af, og så gemmer langt ind i skabet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shortsne var der et par timer efter, så dem nuppede jeg. Overvejede også neonsportstoppen, men nøjedes med shorts.
  Men altså…hvordan, spørger jeg så lige, kan det være, at du, som både hedder Wang og var en af de allerførste i blogland til overhovedet at tale om hr. Wang (hvilket kostede os andre nogle skejser), ikke har haft prækøbemuligheder som resten af top-af-poppen-agtig blogland?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hmm, måske fordi jeg ikke deltager i events og ikke netværker med de rigtige :D Tror dog også kun der var preshopping i Kbh, og det er ikke nok til at få mig i et fly :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm. De burde have sendt dig lige det, du vil have, med den massive Wang-indsats gennem årene :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej, det er fair nok. Jeg betaler gerne for mine ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var nemlig lige præcis det jeg gjorde! ;) På både tlf, tablet og computer ha ha :D Men jeg fik også det (alt for meget) jeg gerne ville, pånær en enkelt ting. Tasken gik jeg efter som det første, den er altså ret fin! Lidt overset egentlig. Lurede på den på afstand i H&M igår og det ser ud til den er ligeså lækker i virkeligheden. Mat, blødt læder…

  Og så synes jeg du skulle have haft særbehandling! Du var forhåbentlig inviteret til preshopping? Tænk at du hedder Wang OG er modeblogger OG stilen passer godt til dig. Utroligt du kan beherske dig og ikke bare købe det hele, der står W på :)
  Hvor er det iøvrigt en god ide med måtte til baby. Og taske som pusletaske. Sejeste baby udstyr ever :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Åh, det er da også så meget dig Stina, var næsten blevet skuffet hvis du ikke havde shoppet :D Lyder godt mht. tasken, den vil jeg glæde mig til at få kigget på :)

   Jeg var faktisk ikke inviteret til pre-shopping nej. Generelt har jeg ikke noget samarbejde med H&M ang. bloggen :) Der er jo desværre nogle konsekvenser ved at bo så langt væk fra Kbh, og ikke deltage i events osv. Eller også kan de bare ikke lide bloggen, det er jo også fair nok ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ikke rigtig, at kollektionen fangede mig. Jeg er ellers ret glad for Wang normalt, og jeg synes der er nogle gode elementer i forhold til et sporty look, men jeg er vist bare lidt mere feminin i min stil. Så desværre ikke noget til mig denne omgang ;)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Kan sagtens følge dig. Altså synes der er mange feminine ting i form af tætsiddende kjoler og toppe, men ikke på lady-måden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg var overraskende nok heldig at få fat på et par ting til min søster.

  Desværre er trendsales nu blevet proppet med salgsannoncer hvor fortjenesten er 100-150%. Det gør mig ret knotten at se, at folk udnytter situationen på den måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, sådan er det hver gang. Men det er jo lovligt nok, udbud og efterspørgsel. Dog vil jeg tro, at de fleste ting bliver fyldt op igen, når folk lige får det hjem og prøver det på. Synes der er mange svære styles imellem, både at style og bære. Mulighederne for at få en af taskerne bliver dog nok begrænsede, men jeg giver ikke mere end salgsprisen for noget som helst :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg brugte en 1,5 time på at re-freshe siden! God speciale overspringshandling :) Men fik endelig fat lædertasken, er virkelig spændt på at se den live! Ellers synes jeg ikke der var så mange ting jeg bare skulle have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ha ha, ja god overspringshandling må man sige. Samme taske som min? Synes ikke rigtig man har set noget til den, men håber det bliver en positiv overraskelse :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ja, det er den samme som din :) Håber også at det bliver en positiv overraskelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg må indrømme at kollektionen slet ikke har fanget min interesse – den er aaalt for sporty, så nu klikker jeg et par stramme læderbukser hjem et andet sted fra i stedet for. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det kan jeg sagtens følge. Den afspejler meget godt hvor han er rent designmæssigt lige nu, hvor andre designere nok har lavet lidt mere “Best of” i deres samarbejder. Ville også have ønsket mig flere lækre tees, draperede nederdele og sweatpants, men de kommer nok til at lige for tæt på originalerne ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Helt enig. Jeg synes bare kollektionen havde været mere “wearable” hvis den havde haft bare nogle enkelte elementer der mindede lidt om hans klassikere. En billigere udgave af de draperede nederdele havde været fantastisk! :)
   Men pyt – så sparede jeg da de penge. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, der er meget neopren og “hurtigt tørrende materiale”. Mangler noget bomuld og viscose som jo egentlig var det han blev kendt for…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Har ellers en del T By AW, men den her kollektion fangede mig – som mange af de andre siger – bare slet ikke.
  Jeg synes måske at den var lidt for ung – eller? Jeg begyndte måske at føle mig lidt gammel (er 36). Og de ting der får mig til at føle mig gammel, viger jeg hurtigt bort fra :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg synes også den er meget ung. Den er meget henvendt til smarte storbypiger, der lige snupper en drop-in yogatime efter arbejde. Jeg bruger så bare min måtte til min baby i stedet. Go figure ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg var mere imponeret over herrekollektionen! Havde et godt øje til en sort langærmet t-shirt med wang stående på siden fra herreafdelingen, som jeg da også fik købt – meeeen efter et par timer fortrød jeg sgu og annullerede ordren, så det er værd at følge med på H&M’s hjemmeside, når de lige får opdateret systemet:-)
  Kunne selvfølgelig også have udnyttet TS-nummeret og solgt dem til overpris, men det er nu ikke noget, som jeg vil støtte. Nu er der i hvert fald en, der får chancen for at få den til normalpris ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den er også ret pæn, måske jeg skulle holde øje så, ha ha ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er kun en ting fra dette samarbejde, jeg overvejer og det er bikerjakken i læder. Men den bliver sikkert udsolgt i min størrelse, inden jeg beslutter mig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Synes pasformen ser lidt svær ud, den skal næsten prøves på. Den virker meget poofy?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme at jeg synes den er ustyrlig grim. Alt for mange logoer på den ret så ufede måde, så jeg har ikke shoppet en pind. Men jeg har faktisk aldrig købt noget fra H&M design samarbejde, så det kommer egentlig ikke som nogen overraskelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Kan godt følge dig, jeg ville nok også synes det var lidt underligt at rende rundt med en hue der står “Wang” på, hvis ikke det var fordi det var mit navn (og det er egentlig også lidt underligt, ha ha, men sjovt).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det var ret vildt her i London! Nåede desværre ikke at få noget armbånd selvom jeg var så heldig at være lige ved de tre eneste H&M der havde det:( Der var meget lang kø og følte mig næsten lidt gammel ved siden af enten hippe japanere eller unge fra Shortage. Jeg nåede at få AW sports bh’en på uk siden og fandt en masse ting på den franske side så måtte få fat i en veninde der bor der. Endte dog med bare at købe AW sports gamacherne. Det er også nogle fede ting du har fundet:)
  http://www.beyondstyleabroad.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ha ha, ja man bliver nemt helt grebet af panik, og enten ender man med at købe alt for meget, eller ingenting. Ville slet ikke kunne overskue en butik, synes sådanne lanceringer har det med at få det værste frem i folk. Vil hellere sidde hjemme bag skærmen og tage det roligt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

By Malene Birger taskesæt