Tip! Cashmeretørklæde og cardicoat fra H&M

9 Sporty Chic’e rygsække

Gik du (også) forgæves efter Alexander Wang x H&M rygsækkene? Personligt er jeg ved at være ret vild med det urbane, sporty-chic look, og de boxy rygsække fuldender den stil ret godt (foruden at være ualmindeligt praktiske!).

Jeg har fundet lidt bud på denne stil, både de helt billige og ret dyre (og AWs egne til 7000+,- har jeg altså ikke taget med…).

 photo ll5576_zps1fdf2136.jpg

Fra venstre øverst: Vans for ultimativ skate-stil. Bouclé-tasken bryder lidt med konceptet, men synes det er lidt cool den leger med et ladylike materiale på så sporty en taske. Og så er den til at betale. Mere af den slags! Stella McCartney har igen lavet det smukkeste print i fine farver, og modsat hendes plastiklædertasker, så er denne lidt nemmere at betale.

Diskret og råt leoprint fra Pieces. Underspillet luksus i sort fra Acne. Quiltet og cool med lynlåse fra Marc by Marc Jacobs. Totalt fin city-taske.

Tasken fra Mansur Gavriel bryder formen en anelse, men var nødt til at tage den med, den er simpelthen for pæn. Enkel læderrygsæk fra Markberg, og til sidst en grå quiltet fra Pieces.

Indeholder affiliate links.

Some great boxy backpacks a la Alexander Wang x H&M :)

   

12 kommentarer

 • Mangler seriøst en ny taske (igen!) til studiebrug, så det er jo lækkert med lidt inspiration her. Det er bare drøn farligt at begynde at klikke rundt med alle de farlige ting der er derinde hehe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg vil i den forbindelse lige anbefale denne her lædersag fra Eastpak http://www.eastpak.com/uk-en/padded-pak-r-black-leather.html. Jeg har haft den et par måneder nu, og det er det bedste rygsæk køb ever! Som bonus bliver den kunne pænere at kigge på med tiden (pga. læderet), og så er der endda 30 års garanti på :) Beklager for overbegejstring, men synes da lige den skulle med, når nu den hører ind under kategorien :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte

  Jeg har haft en af rygsækkene fra AW, men jeg solgte den igen på trendsales, da den var ALT for tung at have på ryggen. Jeg tror den vejede – 2 kilo mindst – uden indhold, det kunne jeg ikke holde ud at gå med. Synd for den var pissefed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nå ok, det lyder da helt vildt? Altså den fra H&M samarbejdet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  ØV ØV ØV. Er det Bloggers Delight, der har valgt, at man ikke længere kan læse hele indlæg på Bloglovin app’en på mobilen’? Lige pt kan man kun læse et par linjer, og så står der “Læs mere på bloggen”. Jeg synes nemlig ikke, at jeg oplever det samme hos andre bloggere, der ikke hører til på Bloggers Delight. Jeg forstår godt, hvis firmaet ønsker at øge sidevisningerne på de blogs, der tilhører dem, men det er bare noget så besværligt at skulle ind i de forskellige blogs på den måde – det tager tid, og det er helst det, jeg gerne vil spare, når jeg sidder med min telefon og tjekker de nyeste blogindlæg ud. Det får mig desværre til at markere alle indlæg som læst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er noget mange af os har ønsket ja, og det har BD imødekommet. Da jeg i sin tid signede op til BL var det kun muligt at læse det online (ikke via mobilen), og der klikkede man ind på indlægget. Jeg ville nemlig aldrig give tilladelse til, at en 3. part kan snuppe hele mit indhold, og endda sælge egne reklamer ind! Det har BL valgt at gøre med deres nye mobilapp. Her var det muligt at læse HELE indlægget, og med deres egne reklamer omkring. Det er bare ikke ok, og på ingen måder det jeg sagde ja til i sin tid. Så følte mig helt ærligt ført bag lyset.
   BD har prøvet at komme i dialog med BL på vores vegne, men det er ikke lykkedes, derfor er løsningen nu bllevet sådan, og det har min mave det rigtig godt med. Så kan jeg stadig selv bestemme, hvor mit indhold skal vises.
   Du kan læse mere her: http://bloggersdelight.dk/information-vedr-bloglovin-mobilapp/

   Håber du trods alt får lyst til at kigge ind alligevel, du er i hvert fald meget velkommen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Hold da op, det er jeg godt nok overrasket over! Det forstår jeg naturligvis godt, og så er det da kun på sin plads med den nye funktion. Tak for opklaringen, jeg fortsætter selvfølgelig med at følge med på begge dine blogs.

   God dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, det er jeg glad for at høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fine rygsække! Og så en opfordring til / et ønske om, at du laver noget lignende på computertasker/skuldertasker. Jeg har en gammel byStroom-taske, som desværre er slidt op, men jeg synes, det er svært at finde et godt alternativ, som ikke er for kedelig og businessagtig, og for voluminøs (skal “bare” rumme en MacBook Air 13′). Liebeskind har fine ting, men der er givetvis mere derude, som en erfaren webshopper som dig måske har spottet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tip! Cashmeretørklæde og cardicoat fra H&M