Black Friday Discounts

6 x Magasin/House Doctor Favoritter med rabat!

Jeg har sendt manden afsted til julefrokost, og nu vil jeg sidde med benene oppe, og overveje hvad der skal investeres i med rabat. Så hygger vi os begge to ;)

I formiddags fik jeg bl.a. shoppet “Gastromand” kogebogen med 50%, og lige nu overvejer jeg noget fra House Doctor (med 50% hos Bon’ a Parte), og noget fra Magasins egen lækre linie med -20%:

 photo ll5624_zps92d1b0f2.jpg

Der er virkelig meget lækkert lingeri med -20% hos Magasin, jeg er virkelig fristet! Og også deres egen strik er virkelig lækker, især denne grønne, samt udvalget af lounge wear, også god ide til gave til far/kæreste. Shortsene fra Vila i partisanprint bliver jeg helt sikkert træt af på et tidspunkt, så eksponeret det print er for tiden, men lige nu er de billige, så kan man jo godt prøve ;)

Karaflen, vasen og hylden fra House Doctor er som sagt med 50%, også meget fristende!!

ASOS’ 20% frister skam også, men synes bare så tit de kører tilbud, så er ikke sådan helt vild for at shoppe der endnu. Måske i weekenden ;D

Sidder og surfer rundt, og opdaterer listen over tilbud så snart jeg falder over nogle gode. Tak for jeres inputs også!

Indeholder affiliate links.

I try to plan my “Black Friday” shopping a bit. Great discounts out there on some really great gifts!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Black Friday Discounts