Dressed Up Leather Pants

Sporty-chic ;)

 photo ll5474_zps9aa010c5.jpg

Mit take på et sporty-chic hverdagslook, hvor det klassiske joggingsæt har fået en gevaldig upgrade med sølvcoating og cool print -og så en lille AW taske, den skader jo heller aldrig ;)

 photo ll5476_zps14fa52d8.jpg

 photo ll5475_zpseb90d5c5.jpg

MbyM sweatshirt (affiliate), Envii by C4G pants, Adidas sneakers (similar, affiliate), Second Female jacket, Alexander Wang bag.

I er flere der har spurgt mig, hvad jeg tænker om Uffe Buchards seneste indlæg omkring modebloggere. Og tak for det, det er dejligt I ved, at jeg ofte forholder mig til mere end blot billeder. Jeg overvejer at lave en kommentar til det, men jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg synes. På den ene side synes jeg, at han har nogle gode pointer, som jeg også sagtens kan genkende. På den anden side, så er det også lidt ensporet. Hvad tænker I om indlægget? Personligt elsker jeg, at folk stadig har lyst til at forholde sig til os modebloggere (eller hvad vi nu er?). Det inspirerer til at gøre det endnu bedre, og bekræfter, at vi stadig er aktuelle :)

My take on a classic sporty chic look, with silver coated pants and a cool print.

   

5 kommentarer

 • Sara

  Jeg synes faktisk han har ret i langt de fleste af de ting han siger, altså Uffe. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, jeg har det lidt ambivalent med hans indlæg. Dels fordi jeg i forhold til nogle af hans udtalelser faktisk er enig, og dels fordi jeg er uenig i hans måde at komme frem med sit budskab på.

  Inden for mit hverv er den skriftlige fremstilling det, man bedømmer folk på. Er der rod i stavning, kommatering, dårligt sprog og lignende, så har man ikke den samme autoritet som den, der måske nok har det samme budskab, men som har styr på sproget – både indhold og udførelse. Så dér er jeg enig med Buchard.

  Til gengæld mener jeg, at han måske kunne være mere elegant i sin formulering af kritikken. “… men blot dagbøger over uinteressante menneskers middelmådige discountliv. Overfladiske, ligegyldige og – set i modeformidlingens perspektiv – totalt inkompetente, og som – ud over beretningen om pizzaspisning med veninderne eller rejsen til Malmø – mest handler om, hvilke styles fra den lokale provinsgågade en tilfældig mig-mig-mig-i-fokus-gymnasietøs mener er ’virkelig flot’ eller ’virkelig grim’. Who the F%?&# cares?” Den svada har i min optik intet andet formål end at pisse folk af og gøre sig selv interessant. Kritikken er måske nok berettiget i forhold til “modeformidling”, som han selv skriver, men hans svada kunne måske nok serveres mere elegant.

  Men for mig at se har Buchard mode og modeformidling som mål. Både for sig selv og for modebloggerne. Men er det det, modebloggerne laver, og hvad deres læsere reelt set ønsker at læse? Jeg kan forfalde til at tro, at det, målet med mange blogs er, ikke er at formidle mode ud fra en journalistisk vinkel, som han nok anlægger, men mere at formidle modens anvendelse i en given persons liv, heraf det dagbogsprægede. Og med til denne persons liv hører altså også rejser, “hverdagsgastronomi” i køkkenet og lignende. Måske der reelt set ikke er flere rene modeblogs tilbage i Danmark, men livsstilsgenren har taget over?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke BN

  Helt enig med dig Marina! Helt overordnet synes jeg, at Buchard kommer til at fremstå meget uheldigt, når han formulerer sig på den måde. Men jeg er også enig i, at der er alt for mange bloggere, som har meget svært ved stavning og tegnsætning. Det forstyrrer bare min læsning væsentligt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er egentlig langt hen af vejen enig med Marina (og vel Uffe), dog kan jeg ikke se hvorfor der ikke også skal være plads til modeholdninger fra folk, som er udfordret ud i det skriftlige sprog? Man kan jo bare vælge disse blogs fra, hvis man ser manglende stavekompetencer, som et problem?
  Desuden tror jeg måske, Uffe og jeg ser forskelligt på konceptet mode. I min verden er mode, tøj der inspirerer, ikke tøj med et bestemt mærke. Så det er for mig ikke vildt vigtigt, at man kan stave til louboutin, jeg synes ærlig talt der går lidt snobberi i det så (man får associationer til tvserien om Mrs Bucket!).
  Jeg finders et så ret komisk, at de nederst linker til de 5 modebloggere han følger på instagram, hvoraf en er Christiane schaumburg-Müller, som mig bekendt ikke er en “ren” modeblog, men netop mere dagbogsform?
  For mig går der ihvertfald lidt rigeligt “name dropping” i den, til jeg helt kan tage det seriøst.

  Jeg nyder at følge flere aspekter af dit liv og interesseområder.

  Med venlig hilsen en ikke-blogger
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den anden dag sad jeg og tjekkede dagens indlæg på mit elskede blogloving. Gennem et indlæg blev jeg ledt videre til en artikel om mode blogger af Uffe […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dressed Up Leather Pants