Sunday Early Bird Outfit

Navy mønstermiks – Casual version

 photo ll5527_zpsfd0dd428.jpg

Ok, det bliver lidt en snyder den her. Jeg kunne ikke lige nå at få lagt billederne fra i dag over, så mens jeg lige får det gjort, så får I en del af det samme outfit, bare i en lidt mere afslappet version, med blød mønsteret taske og strik (og støvler, som I lige må tænke jer til). Er helt vild med kombinationen af de 3 ting her, i nøjagtig samme lillablå nuance, men med forskellige mønstre. Så lækkert! Derfor havde jeg det på forleden i sommerhus, da vi skulle ud at spise.

 photo ll5528a_zpsdd053b96.jpg

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sunday Early Bird Outfit