Ternede frakker

Et tip til julepynten ;)

Ok ok, I når seriøst at blive trætte af mig inden december, men jeg glæder mig altså bare sådan til jul i år! Holder fri heeeeele december, og i mit hoved er jeg sådan en overskudsagtig person, der har bagt boller eller småkager til familien kommer hjem (virkeligheden bliver sikkert en hel anden, men lad mig nu beholde glansbilledet for en stund…). Skal sågar have købt dåser til småkager. Ja ja, ambitionerne er høje ;)

Nå, men jeg holder ikke ved allerede at tænke på juleoutfits (og hey, jeg var ikke den eneste kunne jeg se i kommentarfeltet!). Det varer altså ikke længe før julepynten lander i butikkerne, og jeg ved jeg bliver fristet. Især plejer Søstrene Grene at have vildt fine ting til billige penge. Men hvad skal man så gøre med alt den julepynt? Ud i haven, eller skoven, og sav et par grene af, op i loftet med dem i enten fiskesnøre eller hvid sytråd, og så:

 photo ll125_zpsd57d4610.jpg

Billederne er er efterhånden 4 år gamle (nogle gange betaler det sig med en gammel blog med et stort arkiv), men da der er kommet en del nye læsere til, tænker jeg, at det er på tide ideen får en revival herinde.

 photo ll126_zps10a24993.jpg

Så kan man nydde sin fine pynt lidt længere end bare på træet, og det bliver lidt lækkert rustikt med de rå grene. For et mere nordisk look kan man jo bare køre med hvid/sølv/sort pynt i stedet. Det kunne jeg også godt se det fede i, men mine unger elsker bare dette her, og det har jo også sin charme :)

 photo ll127_zpse6024600.jpg

Så mens alle kigger på græskar med lys i, får I en omgang julepynt hos mig. Vi har haft græskar i 14 dage nu, ungerne har været i gang længe, så vi må videre, ha ha ;) Jeg sender en Halloween-hilsen på Instagram i stedet. Der kan I også se billeder af nyt hår, har endelig taget mig sammen til en frisørtid! I need a haircut!

I know it’s too soon, but I’m just looking so much forward to christmas! Here’s a tip to decorate your home with branches and your christmas ornaments, before they go on the tree. 

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ternede frakker