Ternede frakker

Et tip til julepynten ;)

Ok ok, I når seriøst at blive trætte af mig inden december, men jeg glæder mig altså bare sådan til jul i år! Holder fri heeeeele december, og i mit hoved er jeg sådan en overskudsagtig person, der har bagt boller eller småkager til familien kommer hjem (virkeligheden bliver sikkert en hel anden, men lad mig nu beholde glansbilledet for en stund…). Skal sågar have købt dåser til småkager. Ja ja, ambitionerne er høje ;)

Nå, men jeg holder ikke ved allerede at tænke på juleoutfits (og hey, jeg var ikke den eneste kunne jeg se i kommentarfeltet!). Det varer altså ikke længe før julepynten lander i butikkerne, og jeg ved jeg bliver fristet. Især plejer Søstrene Grene at have vildt fine ting til billige penge. Men hvad skal man så gøre med alt den julepynt? Ud i haven, eller skoven, og sav et par grene af, op i loftet med dem i enten fiskesnøre eller hvid sytråd, og så:

 photo ll125_zpsd57d4610.jpg

Billederne er er efterhånden 4 år gamle (nogle gange betaler det sig med en gammel blog med et stort arkiv), men da der er kommet en del nye læsere til, tænker jeg, at det er på tide ideen får en revival herinde.

 photo ll126_zps10a24993.jpg

Så kan man nydde sin fine pynt lidt længere end bare på træet, og det bliver lidt lækkert rustikt med de rå grene. For et mere nordisk look kan man jo bare køre med hvid/sølv/sort pynt i stedet. Det kunne jeg også godt se det fede i, men mine unger elsker bare dette her, og det har jo også sin charme :)

 photo ll127_zpse6024600.jpg

Så mens alle kigger på græskar med lys i, får I en omgang julepynt hos mig. Vi har haft græskar i 14 dage nu, ungerne har været i gang længe, så vi må videre, ha ha ;) Jeg sender en Halloween-hilsen på Instagram i stedet. Der kan I også se billeder af nyt hår, har endelig taget mig sammen til en frisørtid! I need a haircut!

I know it’s too soon, but I’m just looking so much forward to christmas! Here’s a tip to decorate your home with branches and your christmas ornaments, before they go on the tree. 

12 kommentarer

 • Louise Markussen

  Det skal jeg også have gjort i år. Vi skal ikke holde jul hjemme, så en gren med pynt må der til! (Overvejer 90’er-udgaven med en troldegren, sådan et træt har vi nemlig i haven…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Sådan en gren kan da være ret sej i f.eks. sort, eller hvad der nu passer til jeres hjem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Det er virkelig en fin idé til julepynt.
  ELSKER julen, så jeg læser med glæde indlæg der omhandler højtiden.
  Holder selv sabbatår inden videreuddannelse næste år, så tænker det er med at nyde December i år. Der er sikkert eksamen næste år, hvis mine planer holder stik ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Dejligt at høre, så er jeg ikke den eneste :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow!! Dem ide tyvstjæler jeg ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker jul, og elsker tips som kommer allerede før December måned, og synes dette tip er særligt, og virkelig fint! :)
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, det er jo ikke så sjovt med masser af tips i december, hvor pynten jo allerede burde være fremme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu må man altså godt! Jeg gav mig selv lov 1. november, da Halloween var overstået. :D

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg har lovet min mand at vente med at hænge noget op til sidste weekend i november… nu må vi se ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ternede frakker