Noget om uperfektion.

Cashmere skirt @ Me & The Met

 photo ll5539_zpscd15158c.jpg

Jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at lave en lille kampagne med webshoppen Me & The Met. Jeg havde godt nok set den repræsenteret i Blogland, men kendte den egentlig ikke rigtig. Men det er jeg da godt nok kommet til! De har bl.a. virkelig fine ting fra Ganni, Filippa K og Designers Remix.

 photo ll5540_zps6b4cc181.jpg

Jeg valgte at style en cashmere nederdel fra netop Ganni, da den er noget af det mest ideelle jeg længe har set. Så undervurderet med en varm nederdel, og noget så perfekt! De fleste af os har jo varme strikketrøjer, men hvorfor ikke også en nederdel, især en der er så blød og lækker… Perfekt basis til den kommende vinter. Så kan vi jo også bruge de korte jakker lidt længere ;)

 photo ll5542_zps2ee0f6c6.jpg

De har gratis og hurtig fragt (endda indenfor en time hvis man bor i Storkøbenhavn), og så pakker de noget så smukt ind. Måske et godt tip til julegaveshopping til den tid.

 photo ll5541_zps621b44a5.jpg

 photo ll5538_zps901e1671.jpg

 photo ll5537_zpsce9527be.jpg

Drømmer lidt om denne cardicoat fra Gestuz til en anden gang…

Sponsoreret indlæg.

I have styled an amazing cashmere skirt from the shop, Me & The Met. A musthave this season.

10 kommentarer

 • Amazing outfit!
  Victoria | GlamFizz
  or follow on Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn indpakning! Jeg sidder allerede og overvejer, om der mon er noget derfra som kan bruges til julegave :-D

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja ikke, sådan har jeg det også, det kan man jo ikke gøre bedre selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det egentligt et utroligt smart koncept, som jeg bare aldrig har overvejet! Det er som om man bare accepterer at blive kold om måsen, når man tager nederdel på, men selvfølgelig burde vi bare gå efter et varmere materiale (:

  Det er simpelthen sådan et fint koncept, når firmaer rent faktisk pakker deres varer flot ind, før de afsender dem. Det gør bare glæden ved at modtage en pakke endnu større! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, en skam der ikke er flere der gør sig i nederdele (TGTBB, Life is.. og Perfectly Simple, læser I med? Ha ha). Men godt set af Ganni!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Det er en skøn webshop! Og du ser skøn ud i nederdelen! :) Jeg vil bare gerne (som med-gravid med termin i januar) vide om der er plads til maven i dette vidunder? Eller kan man sætter den under maven uden den falder af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeps, vi må jo ca. være lige langt, og billederne her blev taget i går! Elastikbåndet sidder fint under maven, og så har jeg lige givet det et lille ombuk foran, så nederdelen ikke er længere foran end bagpå :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej den ser godt nok lækker ud den nederdel ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Noget om uperfektion.