Bouclé x 2

Wanted Wednesday – Strik, uld og læder!

Strik, uld og læder, uh gode sager, og endnu en af grundene til, at efteråret er min favoritsæson. Jeg elsker når alle nyhederne rammer butikkerne, og er pt. i gang med den helt store prioritering.

 photo ll5389_zpsdb0c170b.jpg

Smukkeste lilla strik fra Baum und Pferdgarten (affiliate). Strikbukser fra Zara som må være super behagelige -dog kan jeg ikke helt greje længden, de ser meget lange ud, og jeg gider ikke have våde bukser i regnvejr (I ved, der hvor de suger vand op fra gaden fordi de er for lange, adr!). Man klipper dem jo ikke bare lige af, så udgift til syerske kommer nok oveni.

Fin uldjakke i vinterpastel (affiliate), strikket nederdel fra Aiayu, af den slags, som bare altid er pæn, sort/hvid strik fra Gestuz.

Jeg skal altså have et par løse læderbukser dette efterår, og disse fra Part Two (affiliate) eller disse fra Gestuz med lynlåse (affiliate) kunne altså være virkeligt gode bud.

Ganni gør det bare igen og igen (hvor vild er deres AW14 kollektion lige?), og den røde frakke (affiliate) er da noget så fantastisk. River Island har lavet et fint bud på en løs frakke (affiliate), som ville gøre sig rigtig godt over en læderjakke. Vila står bag den lyserøde kjole (affiliate), som er et virkelig godt budgetkøb!

Knit, wool and leather, 3 reasons why I love autumn!

   

5 kommentarer

 • Anne S.

  Jeg synes også, at der er så mange fristelser derude i år – jeg kunne købe det hele (eller sådan føles det i hvert tilfælde). Glæder mig til at se, hvad du ender med at prioritere af alle de lækre nye efterårsvarer :) Har fulgt med hos dig i rigtig mange år efterhånden, og synes at dit nye univers på RotR er noget så hyggeligt, også selvom jeg ikke selv har børn endnu.

  Rigtig god dag til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med den lyseblå uldfrakke og kjolen fra Vila. De kunne bare være så fine til efteråret!

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg kan ikke være mere enig! Efterår betyder støvler eller sneakers, strik og uld samt lædder! Det er den mest fantastiske årstid når det kommer til tøj! Jeg kunne bruge en formue i butikkerne i øjeblikke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej hvor laver du dine collager henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bouclé x 2