De lækreste sneakers

“Pick Of The Day”

Jeg har altid haft det sådan, at der skal være en del indhold, for at lave et indlæg. Sådan har jeg det egentlig stadig, men da jeg jo for nyligt flyttede bloggen, var det også for at prøve nye ting af. Så jeg vil prøve at introducere en slags “Pick of the Day”, eller “Dagens tip” om man vil, om en eller anden ting jeg er faldet over. Der behøver ikke være de store forkromede tanker bag, men bare noget der passer ind i mit univers. Se på det som en slags ekstra “bonusindlæg”. Som udgangspunkt er det dog ikke hver dag (der skal jo også være noget at tippe om, ha ha), men navigerer lidt lystbetonet i det. Hvis der i øvrigt er noget I savner/gerne vil have mere af, må I også altid gerne skrive. På syvende år er det stadig godt med læsernes tanker :)

Et eksempel kunne være disse flats, for selvom jeg er glad for sneakers for tiden, så kunne jeg også godt være fristet af den mere spidse udgave af loafers, som er en stor tendens lige pt.

 photo ll5445_zps13b38db7.jpg

Jeg faldt over disse i læder fra Sarenzas egen kollektion, og synes de ser ret eksklusive og lækre ud, uden at sprænge hul i budgettet. Find dem med sølv her, og de sort/hvide her (affiliate).

I’d like to introduce a new category of posts, with little things, my favourites, once in a while. A pick of the day type of thing :)

6 kommentarer

 • Sara

  Du må meget gerne komme med nogen flere boligindlæg, de er så hyggelige! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Cool. Husker du at tjekke regnbuen ud? Der er en del bolig, da det passer bedre til profilen der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Back

  Woooow de sort/hvide er fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en god ide! Glæder mig til fremtidige “dagens tip” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

De lækreste sneakers