Electric Evening Indigo

Efterår i gråtoner

 photo ll5438_zps5febb814.jpg

En lørdag i gråtoner med hyggelig bytur med ungerne (skægt som ordet “bytur” får en lidt anden betydning når man får børn, ha ha).

 photo ll5439_zpsaed322b3.jpg

Bukserne, eller leggings’ene synes jeg nærmere det er, er nye og fra H&M. Når man har en dunk på maven er der ikke så mange buksemuligheder, så prøvede disse til 179,- (ikke helt magen til disse, men næsten). Men synes godt nok de er tight altså! Kan godt lide skinnies, men de behøver altså ikke være malet på. Er endda gået en str. op, så de glider lidt ned når jeg går, så kan ikke have dem større. Alligevel slår de mig ihjel langsomt. Find mig det perfekte par ventejeans, pretty please :)

 photo ll5437_zps4088f909.jpg

Utzon vest, TGTBB wool/cashmere scarf + long wool top, Graumann silk blouse, H&M Mama jeans (similar), Adidas sneakers.

Just bought these new jeans/leggings at H&M Mama, but they’re really not that comfortable, even though I sized up. Any advice on the perfeft pair of mama jeans?

4 kommentarer

 • Jeg ved ikke om du så det i det indlæg hvor du også efterlyste nogle ventejeans, men jeg linkede i hvert fald til nogle, som Naomi fra bloggen Love Taza er fan af. Har af gode grunde ikke selv erfaring med dem, men tænkte at hun med sin tredje graviditet havde noget erfaring at tærre på når det gjaldt ventejeans ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mange tak, jeg får dem bestemt tjekket ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg brugte et par af mine alm. jeans af de billige, jeg havde fra Cheap Monday. Jeg klippede dem bare op i siderne og syede noget elastik/strækstof i hullet i siderne. Så havde jeg de perfekte graviditetsjeans hele graviditeten igennem .-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg synes ikke længere mine jeans passer mig, som de gjorde før -og har ikke liiige nogen jeg vil ødelægge. Men tak for tip :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Electric Evening Indigo