Draperede jerseynederdele på budget

De lækreste sneakers

Lige nu er det ikke stiletter der står i toppen af min ønskeliste, tværtimod er jeg bedste venner med fodtøj med bounce, og især sneakers her inden det bliver mega koldt. ASOS har virkelig nogle gode for tiden, og blev inspireret til at lave en collage med de allerlækreste til jer. Kan man ikke bare bestille et par af hver? Kan godt lide at high-tops er på vej tilbage, og de 80’er agtige Gazelle og Superstar fra Adidas er også virkelig gode. Slip-ons er gode til at få lidt skøn struktur og mønster ind på fødderne, og hvor fine er de Converse med sølvssnuder lige?

 photo ll5444_zps80f4f8cb.jpg

Slip-ons i grå og med glimmer. New Balance high-tops i sort og i beige. Adidas Gazelle i sort slange og i bordeaux. Nike Thea i sort. Adidas Superstar i sort med slangepræget snude. Slip-ons i leopard og i sølv. Converse All Star med glimmersnude.

Ps. Jeg har forresten lavet et indlæg her, hvor jeg samler jeres graviditetsspørgsmål/forslag til hvad I gerne vil høre om.

I really like the sneaker selection at ASOS at the moment. So many favourites!

2 kommentarer

 • Årh jeg siger ja tak, og hopper direkte med på den vogn! Er af en eller anden grund især kæmpe fan af de helt simple grå slip-ons. De er bare så fine og diskrete på den gode måde (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, og som sagt en virkelig genial måde at få struktur ind i garderoben på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Draperede jerseynederdele på budget