Utzon AW14

Winter Pastels

Der er vist ingen tvivl om, at pastellerne fortsætter ind i vinteren. Jeg har tidligere vist jer den smukkeste lyserøde frakke fra MbyM. I forhold til mit sidste indlæg om Utzon, så synes jeg det er en super lækker kombi at mikse materialer som pels og læder med de lyse farver. På den måde bliver det ikke så tungt og seriøst.

 photo ll5375_zpse9377ccf.jpg

Jeg spottede lige, at H&M netop har lagt en masse nyheder op, så der er frakken, den lyserøde dobbeltstrik, blomsterblusen, den grønne clutch og den grønne top fra.

Selected står bag clutchen i lyserød (affiliate), Perfectly Simple er leveringsdygtig i blød, lun, lyseblå cashmere, Puma har lavet lyserøde sneaks (affiliate), og så er der jo også en sjov ide med at eksperimentere med forskellig nail art i pastel (affiliate) ovenpå favoritlakken, f.eks. som prikker.

Light pastels mixed with heavy materials such as fur and leather is a perfect combo for winter.

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Utzon AW14