Blokhus Dage

They’re Here! Adidas Superstar 80s Metal

 photo ll5314_zpsa7964954.jpg

Yes man! Så ankom mine Superstars allerede. Var for en kort stund tilbage i 3.g, og undrer mig egentlig over, hvorfor det har taget mig så lang tid at anskaffe mig et nyt par Superstars. Mest komfortable sneaks!

Dem kommer jeg klart til at sporte det meste af efteråret, de er lige mig! Jeg købte mine via Naked, men kan se de allerede er udsolgte. Jeg kan dog se via Instagram, at både Storm og OZ ser ud til at have dem :) På min Insta kan I også se et andet billede af dem på :)

Yes! My new Superstars have arrived. I love them already!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Blokhus Dage