Down in Albion

Flashback Friday

Sen update i dag, men skulle lige låne noget net :) I får her et flashback fra præcist et år siden, nemlig august ’13. Kan se der er kommet en masse nye læsere til, så et lille kig i arkiverne kan måske inspirere lidt?

 photo ll4250_zps4ed5bdd0.jpg

I august sidste år var jeg til bryllup hos gode venner, og havde længe haft et outfit hængende til lejligheden. Kjole fra Gestuz og jakke fra Zara.

 photo ll4226_zpsed85253d.jpg

Det var også sommeren hvor sportstendensen endnu engang var stor, med fokus på baseball-look især.

 photo ll4264_zps16dd78af.jpg

Paisley og bandanaprint var også stort, og sjovt nok har Chanel valgt at lancere en taske i år, der minder meget om min fra ’09, så det er nok sikkert at sige, at bandana fortsætter lidt endnu :)

 photo ll4211_zpsea080536.jpg

Et rigtigt Camille-look. Kommer til at savne det lysere hår en anelse nu, men håret bliver simpelthen så grimt og ødelagt, så det får lov til stadig at holde pause fra afblegningerne. Indtil lysten bliver for stor igen ;)

 photo ll4199_zps500c7ec6.jpg

Cykelture ved vandet på min lyserøde havelåge (3 gear, tung som en elefant og rusten -men den er ikke blevet stjålet endnu!). Tror jeg vil ønske mig en ny næste sommer :) Camouflage var ikke til at komme udenom, men det har fået en pause denne sommer. Tror jeg finder det frem igen næste sommer, det er altså lidt festivalfint.

A flashback to August last year. I’ve gotten a lot of new readers lately, so perhaps a look in the archive can inspire a bit?

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Down in Albion