Bob Is In The House!

Our Bedroom

Beklager den sene update i dag. Den har stået på renovering af børneværelser det meste af dagen (jeps, skønt her er så varmt, ha ha).

Apropos renovering! Et indlæg jeg har skyldt jer længe. Jeg skrev jo om, at vi renoverede soveværelse i stor stil herhjemme for noget tid siden, så må hellere vise jer lidt billeder.

Jeg har desværre ikke rigtig nogle før-billeder (måske godt det samme), men tænk sortmalet gulv og savsmuldstapet på væggene :(

 photo ll5257_zps883cef9a.jpg

Radiatorskjuleren er fra Silvan, og vi har dem efterhånden både i stuen og i soveværelset -og snart på det ene børneværelse. De er enkle, og selvom de er ret øv at samle selv, så er det alligevel skønt bagefter ;) Synes virkelig en radiator ødelægger et rum, så prioriterer at pakke dem ind.

Væggene er egentlig bare rå. Tapetet er taget af, og så er det malet én gang med hvid maling der er fortyndet med vand, ca. 50/50, for at forsegle væggene, og få dem til at fremstå rene og lidt mere ensartede -dog stadig med rusikt look.

Måske nemmere at se her:

 photo ll5261_zpsd16b3159.jpg

Vi tilføjede en murstensvæg også, men da det ikke var en ydervæg (og derfor ikke muret op i mursten), var vi nødt til at snyde lidt, og købe murstensskaller i stedet. Så kan man jo også selv vælge farven! Princippet er dog det samme, det er bare smalle mursten som skal klæbes op ligesom fliser, og så skal der fuges imellem som ved rigtige mursten. Vi købte dem her, og selvom det er en lidt bekostelig affære, opvejer det det fine resultat.

 photo ll5259_zps4d870f43.jpg

Vi har taget malingen af gulvet, dels med varme, dels med slibemaskine, og dels med kemi. Lad være med at begynde på sådan et projekt med mindre lysten og overskuddet virkelig er der ;) Men vi er virkelig glade for resultatet. Det har fået hvidpigmenteret olie, og derefter forseglet med 2 x silkemat lak.

Lampen er en yderst billig sag fra Ikea, som understreger det industrielle look. Den havde oprindeligt guldskruer i siderne, men jeg malede dem kobber, så de matchede de to sengelamper i stedet.

 photo ll5254_zpsfac730df.jpg

Sengelamperne er fra Ilva.

 photo ll5255_zps86c2722b.jpg

Servanten har jeg brugt noget tid på at sætte i stand. Man kan tit finde dem secondhand, men ofte kræver de også et stykke arbejde. Marmoren var ret medtaget, og I kan læse mere på ROTR om hvordan man får det til at se ud som nyt igen.

 photo ll5263_zps77d51754.jpg

Grebene er fra Anne Black, og de går igen flere stedet i huset; på et vitrineskab og i køkkenet. Jeg har sat et spejl fra Hay til, for at bevare lidt af den originale hensigt med skabet. Jeg er vild med at spejlet både ser moderne ud, og samtidig har vintage-referencer.

 photo ll5253_zpsce99392e.jpg

Ja, så er der selvfølgelig også lidt skabe osv. derinde, men kunne jo ikke tage billeder af alt. Det er slemt nok at lægge alt dette op, ha ha :) Blev faktisk engang kontaktet af et boligprogram, der ville lave noget fra mit hjem. Det takkede jeg dog nej til, det er altså lidt grænseoverskridende? Ved ikke helt hvorfor, men så hellere vise billeder af mig selv ;D

Jeg lurer stadig på, hvad der skal hænge på væggene. Har nogle ting vi overvejer, men skal lige kigge det lidt an endnu. Men hey, så får I bare en ny update når der er kommet noget op at hænge.

Det eneste der er lige nu, er dette fine “Dream” spejl, købt billigt på Etsy (affiliatelink), synes det passede perfekt ;)

 photo ll5256_zps4b6a9cad.jpg

 photo ll5262_zpsb24b4401.jpg

Some snap shots from our bedroom. We’ve spent quite some time renovating it, and are quite happy with the results!

14 kommentarer

 • Grith

  Lige et spørgsmål, der ikke har noget at gøre med jeres seje soveværelse: For et par år siden – TROR JEG – havde du en kjole fra H&M på. Den er sådan pudder-lilla med et sort corsage-lignende stykke ovenpå og ellers bare sort og lilla. Jeg har selv haft kjolen, men solgte den og kan simpelthen ikke huske, hvad den hedder, eller om den var fra en speciel kollektion.

  Jeg kan bare huske, jeg så den på bloggen her også. Mener, du byttede den, fordi du ikke var så vild med den? Ellers overvejede du at bytte den.

  Siger det dig noget som helst? Er virkelig på jagt efter kjolen, kan du nok høre, haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare virkelig flot ud! Elsker hvordan der er en rød tråd igennem det hele, og de sengelamper er virkelig lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grith

   yaaaaaaaaaaaaaaaaay, hvor er du god!! TUSIND TAK for hjælpen og for linket!!! Det er jo liiiiige den kjole, jeg har ledt efter i 1000 år, og som jeg åbenbart ikke kunne finde trendsales selv ;)

   Virkelig sødt af dig, tak for hjælpen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fint, Camille!
  Jeg elsker mixet af murstensvæg, kobberlamper og marmor. Tilsat virkelig fine detaljer skaber det den perfekte ramme om et virkelig hyggeligt soveværelse – man kan sige “you nailed it!” :-)
  Jeg er sådan en sucker for enkelt sengetøj (som jeg sådan lidt samler på), og jeres stribede et er virkelig fint. Må man spørge, hvor det er fundet henne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak :) Sengetøjet er fra H&M Home :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en dejlig rart soveværelse! Lyst og uden for meget larm og tingeltangel. Jeg glæder mig helt vildt til den dag hvor vi ikke længere bor i en to-værelses lejlighed, hvor alle rum skal være multifunktionelle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor er det super fedt, specielt væggen. Tak for linket til stenene. Hvad hedder den model, I har valgt? Vil man kunne kaste sig ud i sådan en væg, hvis man ikke har erfaring med at mure?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er den der hedder white grained :) Og ja, altså man skal jo ikke mure som sådan, det kan bedre sammenlignes med at sætte fliser op, men da det jo er rusikke fliser, skal det ikke være så præcist :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det ser rigtig fint ud :) Tak for inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Virkelig lækkert og gennemlært soveværelse. Hvordan har du lavet væggene (de hvide) så de får det rustikke look?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg har ikke gjort andet end at tage tapetet af (så følger lidt af pudset typisk med), og så male med malingen. Sådan ser de fleste vægge ud indenunder, med mindre det er en tynd, ny gipsvæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Bob Is In The House!