Going Out in London

Kører turiststilen ;)

 photo ll5302_zps2b4b3e39.jpg

Ih, havde lige en ufivillig blogpause her i dag. Mit net var totalt dødt (tak igen Stofa…), og da det endelig kom op at køre, havde jeg lige en masse ærinder og ting der skulle gøres. Lagde dog et sneak peek ud til jer på Instagram, måske I fangede mig der i stedet (ellers nød I tavsheden, det er jo også fair nok, hæ). Men sent er bedre end aldrig, og her har I et par sommerbilleder fra London, i ægte turist-stil. Kjolen er af lidt ældre dato, men synes den passede perfekt til storby, med et lille hint a neon-sommer (som jo matcher min fantastisk brune hud… eller, i teorien kunne det være pænt, ha ha).

 photo ll5301_zpsc82d79d0.jpg

Second female dress, Repetto flats, Chanel bag + sunglasses.

My internet connection was down most of the day, but better late than never, right? One more update from London.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Going Out in London