Our Bedroom

Feedback + New e-mail!

Så er jeg vist ved at være nået så langt med flytningen, at jeg kan se en ende på min lange liste. Håber I er kommet med herind, og er begyndt at finde jer til rette?

 photo ll5265_zps8f684cae.jpg

Da det er første gang i flere år jeg flytter bloggen, er jeres feedback meget velkommen. Er der noget der ikke fungerer? Ser mærkeligt ud? Eller hvad I nu tænker. Ting der virker her, eller er logiske, er måske ikke sådan hos jer. Det må selvfølgelig også meget gerne være positivt, men det har I heldigvis også allerede været rigtig søde til, som sædvanligt :)

Min mail hos Looklab virker ikke længere, så I kan kun fange mig på camille@clamour4glamour.com. Så hvis I ikke får svar er det nok derfor :)

Jeg har testet mit feed, og hvis I benytter dette http://clamour4glamour.com/feed/ , så skulle det virke.

Bloglovin’ ser også ud til at køre, og FB og Insta er jo som det plejer.

Resten af outfittet får I senere (jeps, der er et outfit, måske trænede øjne kan spotte noget af det?). Nu vil jeg lige smutte ind til byen, og shoppe et par ting til børneværelse, og senere i aften skal jeg til premiere på Transformers 4. Og jeg vil slet ikke indrømme hvor meget jeg glæder mig, eller hvor længe jeg har gjort det, ha ha ;) Optimus Prime <3

Ps. Forresten, nu vi er ved underholdning, hvis I mangler en god serie at fordrive sommeren med, så kan jeg varmt anbefale “Suits” på Netflix. ALLE jeg har anbefalet den til er blevet totalt hooked. Ham Harvey Spector kan altså et eller andet ;)

Just to let you know, that the old email at Looklab no longer works. You can only get in touch via camille@clamour4glamour.com, so please update your addressbook, if you have one ;)

If you have any feedback regarding my “new” blog, please don’t hesitate to share :)

   

13 kommentarer

 • Åh Harvey. Har set den længe og er helt up to date. Han er fab. Han er også med i et tidligt afsnit af Beverly!
  Jeg har ikke oplevet nogen udfordringer med bloggen, men tænker på, om du vil dele nogle tanker omkring årsagen til flytning? Der er jo mange, der rykker væk fra BD, så måske du har nogle andre overvejelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Også mig! Og det er jo også ham der er The Spirit :) Tjo, det kan d godt være jeg burde uddybe flytningen noget mere ved lejlighed :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har efterhånden også vænnet mig til det herinde :) Skulle lige vænne mig til det nye format og layout, men det fungerer rigtig godt. Og så er din opdeling mellem dine nu to blogs rigtig god.
  Det lyder i øvrigt som om man snart burde se Suits!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ok, mange tak for din feedback, dejligt du har vænnet dig til det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes dit nye layout er så fint – godt gået :-) Et lille ønske er dato på indlæggene som der var tidligere. Og ja du har helt ret mht. Suits. Venter bare på næste sæson kommer på Netflix :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, Suits det er så godt. Har du evt nogle gode bog anbefalinger gerne noget der er lidt sjovt og sommerlet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Pt. læser jeg kun ældre britisk litteratur (tænk Oscar Wilde, og hans samtid), og udskolingslitteratur, så sommerlet og sjovt er nok ikke lige ordet, ha ha ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var du også i Kennedy til 19.15? I så fald vil jeg ærgre mig lidt over først at læse mine blogs for i dag nu – ellers havde jeg jo vist jeg skulle spotte dig. Jeg er i hvert fald glad for vi ikke så den i 3D. Ville være blevet pænt bange for at få ting i hovedet så haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej, var først derinde 21.30. Vi skulle lige male et gulv færdigt :) Så den også bare i 2d, det var helt fint. Synes det 3d er noget opreklameret…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh er også VILD med Suits – yndlingsserie! Spændende indhold og lækre mænd i jakkesæt, hvad mere kan man ønske sig!? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Our Bedroom