Postcard

Chanel Cardholder

Nå, min computer er stadig nede, og det er nettet sådan set også af og til, så det må alligevel lige blive Instagram løsningen. Ikke optimalt, men er heldigvis hjemme i aften, så der kører alt forhåbentlig smooth igen. Har vist ikke engang fortalt jer, at jeg har været i London den seneste uge? Med meget ustabilt net og computer besluttede jeg simpelthen at holde blog-fri, og bare nyde ferien. Meget tiltrængt. Nå, flere detaljer, billeder osv. senere. Nu til min gave:

 photo ch2_zps3ef98708.jpg

Valgte en kort/bon/seddel-holder (plads til flere kort på den anden side + den kan åbnes i midten), så forhåbentlig får jeg ikke flere af mine kreditkort væk (nåede lige at modtage nyt dankort inden vi rejste, ups). Er alt for god til at få dem væk når jeg skifter mellem mine små tasker, eller en jakkelomme, hvor jeg ikke gider have en pung med.

Valgte den med kamelia-præg, så selvom den er sort (og passer til mit andet Chanel), så er den stadig lidt anderledes end hvad jeg ellers har. Ville egentlig have haft den i en farve, tør godt være lidt vildere når det bare er sådan en lille ting, men faldt for denne med det samme. En taske ville nok være for meget, men til sådan en lille sag er læderet ret cute :)

This cardholder from Chanel was inside the parcel. Hopefully I don’t loose any more creditcards now ;)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Postcard