Chanel Cardholder

Back Home

 photo ll5294_zpsa99e97c9.jpg

Ahh, en sen update i dag, men jeg har bare nydt at være hjemme. Min egen seng, alt mit tøj, ikke at skulle nå noget, og at kunne sætte sig ud i haven eller cykle en tur. Dejligt jeg stadig lige har en uges ferie tilbage. Nåede også lige hjem til at blive faster igen, jeps, baby 2 ud af 3 i år er nu ankommet <3

Meget mere London de kommende dage (og jeg skal nok vise kreditkortholderen ordentligt, som ønsket). Nu mere afslapning med familien og grill i haven :)

 photo ll5295_zps4bf6b8eb.jpg

Envii by C4G dress, Repetto flats, Chanel bag + cool vintage car ;)

A very late update today. But I’ve just enjoyed being home again, so one hour took the next. I’ll check back in soon.

   

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Chanel Cardholder