American Apparel Clutch

Sommerferie!

ll3948

Yeahr! Sommerferie i dag! Min dag byder på fejring og fest, og faktisk også en smule glæde over, at vende tilbage til noget efter sommerferien, som jeg holder meget af. Og nogle kollegaer og elever jeg holder meget af. Skal have et klassetrin jeg ikke har prøvet før, og jeg glæder mig helt vildt meget til nye udfordringer på den front.

Men lige nu handler det bare om ferie. Jeg tager ikke til Roskilde i næste uge, men bliver hjemme i Aa, og tager familien med på Nibe festival. Trænger til at være sammen med ungerne, og det er simpelthen så hyggeligt.

ll3936

Nå, men jeg har samlet lidt billeder fra juni sidste år. Og jeg skal være ærlig, jeg havde totalt glemt disse Converse, indtil jeg så billedet. Dem vil jeg da gerne gå med igen, hvor mon de er… ups ;)

ll3971

Håret var en del kortere, og en anelse lysere, men det er vist også det :)

ll3907

Havde også dengang en forkærlighed for strik + shorts, og koralpink til lyserød.

ll3985ll3884ll3978ll3989ll3958

God ferie, hvis I også hører til de heldige i denne omgang :)

Yay, today I begin my summer holiday. Yes, a month of family-time, music, travle and fun!! These pics are from June last year.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

American Apparel Clutch