Sommerferie!

Flytning + Ny Begyndelse + Konkurrence

Dette bliver mit sidste indlæg her på Looklab. Jeg er i fuld gang med at sætte min nye blog op, og holder derfor fri i morgen, så jeg forhåbentlig bliver klar til 1/7. Så spændende, glæder mig meget til at tage jer med ind i mit nye univers!

Så det er et farvel til det gamle, og goddag til det nye. Jeg forsvinder bestemt ikke ud af Blogland, nej, jeg lancerer faktisk endnu en blog! Jeg har længe haft lyst til at lave mere for børn og deres forældre, så nu skal det være!

Clamour4glamour.com (bemærk url’en) kommer til at køre videre som I kender den, og så kommer den nye blog med et mere regnbuefarvet univers. Mere kan jeg ikke sige endnu, men glæder mig!! Jeg lægger link ind når den er klar, enten her eller på C4G.

Min mail bliver ændret til camille@clamour4glamour.com, men indtil videre kan I også bruge den her på LL. Skal lige have sat den anden ordentligt op, men den fungerer allerede :)

I kan fortsat fange mig på den sædvanlige Instagram (@clamour4glamour) og på Facebook. Jeg ved ikke lige om Bloglovin’ osv. automatisk bliver stillet med videre, men det må jeg finde ud af (nogen der ved det?). Det er jo flere år siden jeg sidst har flyttet webhjem, så jeg beklager på forhånd hvis der er ting jeg har glemt. Har lige en dags tid til at indhente. Giv mig lige et heads up hvis der er noget I mangler, eller jeg bør vide, ha ha :)

ll4057

På min nye blog kommer jeg til at udlove en fantastisk lækker, transportabel højtaler fra Sony. Ved godt, at man normalt får gaver når man flytter ind i noget nyt, men her er det mig der giver til en heldig vinder. Den er virkelig lækker, ville sindssygt gerne have haft den selv ;) Nå, men tjek ind fra d. 1/7 på clamour4glamour.com, og se om du er heldig :)

Ellers er der vist ikke mere at sige for nu? Ny start på mange ting, det bliver spændende :)

This will be my final post on Looklab. I’m taking tomorrow off, to do the finishing touches on my new blog on clamour4glamour.com. I’m actually launching a blog for children and parents as well, so join me on the 1/7 or the following days for more news. Can’t wait to show you!

 

 

15 kommentarer

 • Bloglovin’ flytter ikke automatisk med, men du kan skrive til dem, og så gør de det for dig. Ganske nemt, ingen problemer. God fornøjelse med flytningen – glæder mig til at se dit nye hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det lyder spændende :) glæder mig til en også børneinspireret blog, den vil jeg klart også følge .
  God fornøjelse med alt det nye

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor spændende! Jeg havde slet ikke set det komme, at det var en blogflytning + -lancering der lå bag alle dine cliffhangers ;) Jeg glæder mig til at læse med på den anden side og god fornøjelse med det sidste der skal ordnes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Ih det lyder spændende! Tillykke med de to nye “hjem”, glæder mig til at se, hvad du finder på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt! Jeg har altid (okay, siden jeg blev gravid i hvert fald…) gerne ville se dit take på en mor-barn-blog! Har på fornemmelsen, at ham dit lille rock kid godt kunne inspirere min søn.;)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig meget til at se alle de nye tiltag – det bliver spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jubii glæder mig til at læse med på din nye blog, er vild med denne men hver gang du skriver om dine børn bliver det hele lige nærlæst en ekstra gang. Så ja, du mangler bestemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor spændende og superfedt! Jeg glæder mig også rigtig meget til at se din nye blog om børnestof.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder utroligt spændende og “flytter” selvfølgelig med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde godt nok ikke lige set dén komme. Er der nogen bestemt grund til, at du forlader Looklab?
  Lige meget hvad, så tror jeg i hvert fald ikke det kommer til at betyde, at du slipper af med os hehe :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg håber da, at den følger med, men ellers må det da opdateres, så vi ikke går glip af noget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal bare lige sende Bloglovin’ en besked og fortælle om den nye blog + domæne – så flytter de ret hurtigt dine followers. Jeg har lige gjort det selv :-) Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj det lyder godt nok spændende :-) jeg glæder mig til at følge med.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pøjpøj med flytningen og alt det nye :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sommerferie!