Weekend ved Vestkysten

Wayne in action!

ll5105

I weekendtasken lå “Wayne” kjolen faktisk. Kunne ikke vente med at få den i brug, og selvom den ikke kom helt ukrøllet gennem transporten, så var den alligevel den perfekte pre-sommerkjole denne weekend!

ll5108

ll5106

I dag kommer jeg til at arbejde fra morgen til aften, bogstaveligt talt, men håber på at få sneget en lille løbetur ind i solens allersidste stråler, når jeg engang kommer hjem. Det er det gode ved denne årstid, døgnet har pludselig fået mange flere timer! Jeg tog til gengæld forskud på dagens strabadser ved at tage en kæmpe morfar på sofaen i går, kom nærmest til at sove hele aftenen væk, ups ;)

ll5107

Muubaa jacket, Envii by Clamour 4 Glamour dress (soon in stores), Chanel espadrilles, Monkeyglasses sunglasses.

I packed up my “Wayne” dress for the weekend. The perfect pre-summer dress!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Weekend ved Vestkysten