Dots and Leather

Wanted Wednesday – Pink, Stripes and Mesh

Det ER jo onsdag, og traditionelt set den dag jeg kommer med ønsker. Jeg holder mig dog ikke slavisk til konceptet, som I ved, det er jo også for kedeligt. Da jeg har delt en masse fødselsdagsønsker med jer, samt faldet i svime over enkelt kollektioner og gode accessories, så vil jeg tage udgangspunkt i nogle ønsker denne gang, som vil supplere hinanden så perfekt i en weekendtaske til sommerhuset i weekenden -den er jo ekstra lang i denne uge!

ll5060

I ved jo, at jeg i forvejen ejer et par zebrabukser, og disse i en casual udgave i virkelig fint stof, er bare den perfekte version af comfy-cool.

Får totalt flashback til min barndom med denne sweatshirt, og jeg kan lide det! Farven og det sommerlige print på ryggen bliver perfekt til en solskinsweekend (som vi er enige om der kommer nu her, ikke!?).

Denne Wayfarer-agtige brilleform er ret god til mig, og med den marmoragtige effekt virker de også til at være en smule anderledes end det jeg allerede har, enkelt og sejt.

De stribede shorts har et lækkert, sporty og klassisk look -og hey, striber på langs er altid godt ;)

Er fuldstandig vild med disse pointy loafers med mesh! SÅ seje. Dem vil jeg virkelig gerne have. Husk i øvrigt, at ASOS i dag giver 20% rabat med koden MAY20. De vævede Nike’s er i øvrigt også derfra. Meget sejt take på en sommersneaker.

Sandalerne koster pt. kun 32 kr, så selvom de ikke er ægte læder, er det da næsten for godt et tilbud? De er da perfekte bare at hoppe i om morgenen!

This Wanted Wednesday is all about packing a bag for a casual weekend getaway, hopefully with a lot of sun and drinks outside.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dots and Leather