Lowcut Knit - Rag & Bone Style

Turist i egen by

ll5116

I søndags legede vi som sagt turister i vores egen by, efter vi havde været nede at stemme. Det betød bl.a. en tur i Aalborgtårnet og en tur ned og lege i Kunstens skulpturhave. Der var jo super varmt, og i Kunstens have står Jeppe Heins “Water Pavillion” som er et helt fantastisk springvand, som ungerne elskede at lege i. Virkelig en fin dag! Havde vi haft mere tid ville vi helt sikkert have cyklet ud i lystbådehavnen også, der er super hyggeligt.

ll5118

ll5113

I aften skal vi ind og høre Steen Jørgensen solo (yay, elsker pladen!), selvfølgelig med Sune Wagner på guitar, glæder mig helt vildt! Dejligt med en aften ude, og fejre, at vi kan sove længe i morgen.

ll5115

ll5114

ll5119

Make Way knit, The Bodystocking top, Pieces shorts, Carin Wester sandals, Alexander Wang bag, Cross Eyes sunglasses.

On Sunday we were tourists in our own city. The weather was amazing, and we had just a great time!

4 kommentarer

 • Jeg elsker kombinationen er strik og shorts. Det er på en måde to kontraster, som alligevel fungerer rigtig godt sammen. Desuden lyder det som en rigtig hyggelig dag. At man skal ned at stemme er jo en glimrende anledning til at nyde dagen og byen :)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså også lækkert at være turist i egen by engang imellem, ellers kommer man jo ikke så ofte rundt til de ting :) Kan f.eks. ikke huske hvornår jeg sidst har været i Aalborgtårnet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hver gang jeg ser dig med Carin Wester-sandalerne på, fortryder jeg, at jeg solgte mine. Men de SÅ bare ikke sådan ud på mig altså. Må konkludere, det er dig, der gør tøjet pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg arbejder i Aalborg men pendler hver dag fra Djursland. Har tænkt på at tage til Aalborg en fridag for at se lidt mere af byen end bare turen fra toget til kontoret, så hvis du har flere gode “turisttips” til Aalborg, skal du endelig ikke holde dig tilbage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lowcut Knit - Rag & Bone Style