Envii by Clamour 4 Glamour - Peter Sweatshirt + Jumpsuit

Lowcut Knit – Rag & Bone Style

ll5117

Et lille tip, hvis I også er forelskede i looket på Rag & Bone’s ikoniske v-hals strik (som er mega meget for dyr til mig). Denne fra Make Way gør det ret godt, og prisen er god! Jeg må indrømme, at jeg har vendt den om, det er faktisk ryggen der er så dyb, men det gør jo ingenting, så har man jo flere anvendelsesmuligheder. Under har jeg en fin body fra danske The Bodystocking. Looket her er fra i søndags, I får lige resten af billederne senere :)

Just a small tip if you also like the look of the iconic lowcut Rag & Bone knit, but don’t fancy the pricetag. This one from Make Way has the same look :)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Envii by Clamour 4 Glamour - Peter Sweatshirt + Jumpsuit