Invitation: Envii by Clamour 4 Glamour Launch!

12 Kjoler til Dimission

Mange bliver færdige med eksamen nu her… men what to wear? Et udgangspunkt i sommerhvidt er jo altid godt, og så kan man jo tilsætte den farve man har lyst til, eller den der lige passer, f.eks. bordeaux eller navy.

Jeg har fundet 9 hvide favoritkjoler, som jeg sagtens kunne se mig selv i -både dengang og nu (og til priser jeg også kunne betale dengang). Og så kan de nemt bruges hele sommeren -og efteråret med sorte strømper under, så fint :)

ll5131

Peplumkjole i lækkert materiale. Jackie O inspireret 60’er kjole, så classy. Enkelt og clean look som ser rigtig flot ud på.

ll5132

En klassiker som kan bruges i mange år frem fra Gat Rimon. Vintage-inspireret med gyldne nitter fra Ganni. Elsker tie-front looket (og så behøver man ikke tænke på maven, ha ha).

ll5133

Jeg er vild med det vintage-agtige look til hvide sommerkjoler. Især med en læderjakke over! Ganni står bag denne smukke blondesag, hvor det ville være oplagt at tage en farvekoordineret top under (hvis man f.eks. kun vil have en lille smule bordeaux, det er jo sommer). Vila har lavet denne hvide kjole, med en meget smuk ryg.

Og øh, så synes jeg da faktisk godt at man kan have sort på. Det havde jeg godt nok ikke, men jeg kunne godt have fundet på det i dag. Særligt kjolen fra Ganni står højt på min ønskeliste -og hvem siger, at man ikkekan matche skyggen på sin hue ;)

ll5134

Meget smuk sag med peplum-skirt. Draperet kjole med slå-om effekt. Og Gannis fine udgave!

 

3 kommentarer

 • Jeg er virkelig blevet vild med blonder på det sidste, og da vi skulle til konfirmation i torsdags, overvejede jeg virkelig om jeg kunne tillade mig at tage min hvide blondekjole på. Blev dog enig med mig selv om at hvid til en konfirmation ikke gik ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle sammen nogen skønne og flotte kjoler! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Ganni forstår altså virkelig at lave smukke kjoler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Invitation: Envii by Clamour 4 Glamour Launch!