Min Weekend

Some Zebra, Some Chanel and Some Sand

ll4999

Outfittet her er fra sidste weekend, hvor mine gamle zebrajeans kom ud i solskinnet igen. Synes mest det er et par sommerbukser, og det var egentligt et glædeligt gensyn, da jeg fik øje på dem bagerst i skabet.

ll5001

Og yes, sandalvejr, det er SÅ godt! Har hørt der måske skulle komme sne her en af dagene? Det lyder da helt sindssygt, det kan da ikke passe… Håber solen bliver her længe endnu, alles humør stiger altså lige 10 grader :)

ll5000

ll5002

Zara jacket + belt + sandals, Envii by C4G tee, Current/Elliott Jeans, Pieces necklace, Chanel bag + sunglasses.

Found my zebra jeans in the back of my closet, perfect for summer once again!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min Weekend