Camo + Kimono at the Beach

Wanted Wednesday

Efter en dag med fuld knald på, er jeg nu på vej på pressetur. Hvad jeg skal og hvor jeg skal hen kan I lure på Instagram senere i dag. Det bliver SÅ godt, glæder mig :)

Men det er jo onsdag, og I skal ikke snydes for nogle top-lækre sager, som jeg endnu engang har fundet:

ll4937

Jeg er så glad for mit grå cashmeresæt fra Perfectly Simple, så nu drømmer jeg om en navy variant også. Det kunne altså være ret fint! Ved godt strikken har været med tidligere, men har altså endnu ikke fået gjort noget ved det, og pludselig meldte der sig endnu et behov med et tørklæde til ;)

Jeg er helt klar på skulderfokus denne sæson, og vil nok starte med en enkel kjole (affiliate link), som er til at betale. Skal jo lige prøve tendensen af først.

Yvonne Koné har begået en skøn, lille genistreg af en taske, som jeg virkelig ville elske at eje (hvis ikke jeg have købt Boy, ahem…). Prisen er ganske fair, og man får en taske man kan have lidt for sig selv.

H&M har lavet nogle super seje metallicshorts, og endda til en virkelig god pris. Vent lige med at købe dem til jeg får trykket dem hjem, ikke ;)

Jeg har tidligere skrevet om, at Billi bi laver sko der passer mine fødder perfekt. Derfor drømmer jeg nu om et par sandaler fra dem (det er SÅ svært at finde sandaler der sidder godt så snart fødderne bliver varme), og så kunne man jo også lige smide de stribede espadrillos i hhv. sort og creme (affiliate links) oveni nu man er i gang ;)

Er blevet lidt vild med Supergas udtryk (affiliate link). Sådan lidt et moderne take på “gårdsangerskoen” (please sig I  ved hvilke jeg tænker på. I ved, dem man kunne købe i Tøj og Sko for en 50’er, som alle børn rendte rundt med i 80’erne… vi kaldte dme vist også “cykelsko” her i Aalleren), dog vil jeg til enhver tid foretrække Supergas mere slidstærke og gennemarbejdede udgave :D

My wishes this Wednesday, with lots of summer items and just a little bit of cashmere for those cold evenings.

   

6 kommentarer

 • Ditte

  De dér shorts!!! {Smiley med hjerteøjne}

  Ha en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Gårdsangersko.. oh yes! Og man kunne jo få dem i alverdens pastelfarver… faktisk var vi jo lidt fremme i skoene (høhø) dengang og man kunne da med fordel relancere gårdsangerskoen i dens orgiginale facon, farver (og pris ;-))Fixer du lige det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Gårdsangersko! Jo – ved præcis hvad du mener.
  Jeg mindes tit at have været i Tøj og Sko og købe ind til garderoben, da jeg var barn. Det kan jeg jo også se på klassebillederne! Kors! … 80’erne var bare aldrig rigtig smart… men sjovt at gøre grin med til 80’er fester!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er ikke fan af den slags sko, de minder mig for meget om kawasaki skoene som var så moderne for 10 år siden. Puha. Til gengæld er jeg helt med på Billi Bi, bestemt mit yndlingsmærke når det kommer til fodtøj :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev ærligt talt lige nødt til at google gårdsangersko, men nu er jeg med på hvad du mener! Presseturen lyder i øvrigt spændende. Jeg gætter på London uden at have set på Instagram om det overhovedet er der du er på vej hen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej camille!
  Må jeg spørge hvad størrelse din zebra jakke fra Black Swan er?

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Camo + Kimono at the Beach