Some Zebra, Some Chanel and Some Sand

True Essentials

ll5010

Outfittet her er godt nok fra i søndags, derfor det flade hår og ingen makeup (hej solbriller, genial opfindelse). Dog opsummerer det faktist ret perfekt mit redningsbasissæt (jeps, det er et ord). Smørblød læderjakke i enkelt snit, stribet bluse, lunt cashmere tørklæde, et par gode jeans, sneakers og en cool taske til at dresse det hele lidt op. Det er så enkelt, og det virker bare hver gang -ligemeget hvilke trends sæsonen ellers dikterer.

ll5009

I går var jeg til preview på MbyM’s efterårskollektion, og jeg er ret sikker på, at jeg fandt min kommende frakke (den er perfekt lyserød!). Har lagt den på Insta, og ellers laver jeg også en lille update derfra, når jeg lige får sorteret billeder. Dejligt med kollektionspreview i Aalborg -der er plads til flere med samme gode ide ;)

ll5003

Muubaa jacket (affiliate link), Part Two tee, Diesel jeans, Perfectly Simple scarf, Chanel bag + sunglasses, Adidas sneakers.

I øvrigt, der er mange af jer, der ofte spørger til min forede Muubaa læderjakke. Lige nu er der en lignende (mindst lige så pæn) udgave på udsalg lige her (affiliate link). Jeg ved godt det ikke lige er årstiden til den slags, men den går jo aldrig af mode, og prisen er super god!

This look ia actually from Sunday (hence the flat hair and no makeup – hello sunnies!), but it consists of all my favourite basics for a lifesaver outfit. A buttery soft leather jacket, a striped tee, great jeans, a warm cashmere scarf, sneakers and a cool bag to add some glam.

 

2 kommentarer

  • Louise P

    Lækkert outfit.. :-) Hvordan er skoene i størrelsen Camille?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Skoene er ret normale, dog lidt til den lille side. Der sker ikke noget ved at gå et halvt nummer op :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Some Zebra, Some Chanel and Some Sand