Wanted Wednesday

Outfit – Black/White Mix

ll4914

Mit outfit fra i søndags (ja, havde jo ikke løbetøj på hele dagen), da jeg var ude at spise frokost. Et outfit holdt i sort og hvid, er vild med de forskellige mønstre sammen. Da jeg så jakken første gang, var jeg helt solgt. Elsker den blanding mellem batik og krakelering i printet, ville elske at have en taske (nå nej!) eller sko i noget lignende :)

Det passede perfekt til en casual frokost ude, og nød at være lidt væk fra renoveringen herhjemme. Lige nu afventer vi nogle sten til væggen, så det bliver nok først i påskeferien vi rykker tilbage i soveværelset. Er efterhånden større kunde i Jem & Fix end modebutikkerne, og jeg tager mig selv i at hive Harald Nyborg og Silvan reklamerne ud af reklamebunken herhjemme ;) Er man helt skør hvis man ønsker sig et orangeri? :D

ll4913

ll4915

MeinLiebling jacket, Chanel bag + sunglasses, Karen by Simonsen top, Blake shorts, Ca’shott sneakers.

My outfit from Sunday where I was out for lunch :)

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wanted Wednesday