Flowers for Algernon

Min Weekend

Min weekend er gået med mad og børn, more or less ;) Smid så et par løbeture i solskin og Netflix oveni, så er det et meget godt billede på det. Ingen presserende deadlines (i hvert fald ikke nogen der ikke kunne skubbes lidt, ha ha), og andre arbejdsopgaver. Min kæreste har knoklet med soveværelsesrenovering, så dagene blev brugt herhjemme, og den eneste til at hygge om familien var mig, så gik all-in ;)

ll5004

Begyndte weekenden med en lille skater boy, og en udflugt i Biltema med samme ledsager, efter endnu mere værktøj til det snart famøse soveværelse. Er ved at være ret handy efterhånden, omend det er knapt så fashion ;)

Spier reddede min fredag aften. Var ansvarlig for maden (derfor burgere, ha ha), og havde glemt at købe vin. Dog stod denne flaske Pinotage og ventede ved døren, og hey, bagpå stod der faktisk, at den bl.a. var god sammen med burger -win! Jeg er normalt ikke altid den vilde fan af rødvin, men denne var virkelig let og sommerlækker. Og den er fra Superbrugsen/Kvickly, så den er til at komme til i den daglige shopping.

Fredag aften er slik-aften hjemme hos os. Der må og skal den have fuld gas -om ikke andet, så kan man jo lægge frugten på kagen ;)

ll5006Lavede lækker morgenmad lørdag (med resten af den frugt ungerne ikke gad spise, ha ha), stod på rulleskøjter, lavede vandkamp i haven, og spiste late-night tapas med Sangria og godt selskab foran Netflix.

Søndag tog jeg en for holdet, og cyklede med datteren i Føtex, der holdt byttedag for dyrekort (som givetvis driver masser af forældre til vanvid lige nu). Det var en succes, og hun fik hele sin samling komplet. Og så havde hun i øvrigt den fineste kjole fra Little Pieces (affiliate link) på.

Vi spiste aftensmad i haven igen (fantastisk at man endelig kan det igen!) med leftover-tapas og tærter.

Var desuden forbi et par legepladser med godt selskab:

ll5005

Hun var i gammel strik fra COS, jumpsuit med guldsmede fra Name it og sandaler fra Petit fra Sofie Schnoor (voksenversion her, affiliate link).

Og så bagte vi i øvrigt også marengs. I får dem bare i dette indlæg også. Der er jo verdens mest simple opskrift (6 æggehvider og 300 g sukker-ish), så det virker lidt latterligt at lave et indlæg kun om dem :D

ll5007

Men de blev nu ret fine og gode. De er med 70% mørk chokolade, og så frysetørrede hindbær på toppen.

ll5008

Jeg sagde jo, at der var meget mad ;) Det er seriøst den mindst fashionable weekend jeg har haft læææænge, men hold op hvor det også bare føltes skønt og tiltrængt. Bare koble totalt ud og nyde solen med min familie, de første rigtige tegn på sommer. Håber også I har fået nydt det, på den ene eller anden måde :)

These are all snapshots from my weekend. Seriously the least fasionable weekend in a long time, but it felt really great just eating, playing with the kids, enjoying the sun and relaxing. I feel like I had a million years of sleep, even though I didn’t get to sleep that much. Maybe it was enough that my mind did :)

14 kommentarer

 • Årh, det ser ud til at I har haft en skøn weekend! Og nu sidder jeg tilbage med cravings efter tapas – mmmmh ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det ligner i hvert fald en rigtig god weekend – og de marengs dér! Nøj..
  God mandag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Field’s i lørdags, og der var jo SÅ mange børn der gik amok med samlekort og byttebyttekøbmand-show ved Bilka. Pueha! Men godt samlingen er komplet, så slipper du da for at tage derud igen ;) Får man noget for en komplet samling egentlig? Okay. Min kommentar burde have handlet om al den mad, der var i indlægget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha Laura :) Ja, man får et diplom. Synes det er fint der ikke er “mere” i det, det er jo bare til børn, og det skal være for sjov :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at du har haft en fantastisk weekend :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejligt indlæg Camille :-) Hyggeligt med så mange fine glimt fra din weekend. Gerne flere af dem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, det er jo svært at vurdere hvad I gerne vil have mere af nogle gange, så rart med feedback :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Åååh hvor ser det skønt ud..
  De marengs der; er den mørke chokolade revet ultra fint og kun strøet på toppen, sammen med de frysetørrede bær, eller er den rørt i æg/sukker-blandingen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er rørt i blandingen (og så er de ikke bagt helt igennem, så de er lidt seje indeni, og der er chokoladen helt fantastisk, haps!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flowers for Algernon