Pixi C4G

Flowers for Algernon

ll4985

…Or my mom ;) Vi var inviteret til middag hos mine forældre, og tænkte min mor skulle have nogle fine roser. Bare fordi, egentlig. Roser er nærmest den eneste blomst jeg køber, og kun i enten hvid eller nuancer af lyserød. Til gengæld er der næsten altid friske roser hjemme hos os.

Hoppede i den mest enkle farveskala der findes, men med forskellige mønstre og strukturer, just the way I like it ;)

ll4992

ll4984

ll4991

Zara coat, Perfectly Simple cardigan + skirt, Part Two blouse, Chanel bag + shoes + sunglasses.

We were invited for dinner at my parents’ and wanted to bring some roses for my mom -my favourite smell in the world. I almost always have fresh roses at our home.

ll4986

 

2 kommentarer

 • Siff

  Ah, den tekst læste vi i gymnasiet. Good times <3

  Camille, jeg tænkte på om du ikke kunne skrive et indlæg omkring hvordan du får hverdagen/'livet' til at hænge sammen. Jeg kan nemlig bare ikke forstå hvordan to børn, mand og en del sidejobs foruden lærerjobbet (hvis du da stadig er lærer?) hænger sammen med ret hyppige Hamborgture, KBH-rejser osv. Wonderwoman in disguise, eller sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gjorde jeg også :)

   Hmm, jeg har netop lavet et indlæg om min weekend der kommer online i morgen, men altså det er måske ikke så opklarende. Jeg ved det ikke? Jeg har bare en mand der er fantastisk til at få hjemmet til at hænge sammen, og nogle forældre der gerne vil hente/passe børn når der er behov. Og så prioriterer jeg min tid helt vildt (der er en grund til at jeg aldrig deltager i blogevents og pressedage), og arbejder på de tidspunkter hvor der lige er en ledig stund :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Pixi C4G