True Essentials

3 x Kate Moss x Topshop

I dag blev det seneste designsamarbejde mellem Kate Moss og Topshop sat til salg. Jeg har personligt ikke shoppet -af flere årsager. Den primære er egentlig, at jeg har brugt alt for mange penge på renovering af soveværelse, så tøjbudgettet skal virkelig prioriteres for tiden. Jeg synes heller ikke der lige var nogle absolutte musthaves, og hypen denne gang var heller ikke helt den samme for mig. Måske det havde været bedre bare at lade det tidligere samarbejde mellem dem stå som det var, og ikke gå tilbage til præcis den samme formel endnu engang? Jeg havde måske forventet mig en anelse mere nytænkning i denne omgang, men det fortsætter egentlig bare i samme tråd… blot nogle år senere.

Spørgsmålet er, om Moss kan blive ved med at ride højt på samme bølge som tidligere?

Nå, men jeg vil alligevel fremhæve disse 3 ting, som jeg synes er ret vellykkede:

ll5011

Affiliate links: Shorts, top og playsuit.

Meget Moss’et og underspillet vintage-chic. Det kan jeg godt lide. Tror toppen kunne være ret godt til et par jeans eller denimshorts :)

Today was the big laounch date for the new Kate Moss x Topshop collection, and these are my 3 favourites. Not too impressed though, I feel like we’ve already seen this in the previous collections.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

True Essentials