Friday Flowers

Quilt!

Kvilt (som det vel egentlig hedder på dansk) og kæder fungerer bare perfekt sammen. Især selvfølgelig hvis der også er et dobbelt C involveret, men det behøver der jo langt fra. Der findes mange billige alternativer til looket.

ll4895

Billederne her er fra i går, inden der blev skiftet til malertøj og knoklet igennem i soveværelset (lyder skummelt, men det var det ikke, ha ha). Vi er langt fra færdige, men nu tror jeg lige vi hiver stikket for en kort bemærkning :)

ll4893

Kan I have en god lørdag derude? Vejret skulle jo blive godt, så det er med at nyde det.

ll4894

Envii by C4G jacket, Chanel bag + sunglasses, Zara cashmere knit, MeinLiebling leather leggings, Billi bi boots.

Quilt and chains always go perfectly together. Here with double up on quilt!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Friday Flowers