Vestkysten ;)

Nyt løbeudstyr (på budget)

ll4903

I anledning af forår og godt vejr, fik jeg lyst til at opdatere løbegarderoben lidt. Det kan altså godt give lidt ekstra motivation med lækkert, nyt gear ;) Det er dog ikke noget jeg prioriterer mange penge på, da det udelukkende er et lystbetonet hobbyprojekt, men det behøver man jo bestemt heller ikke. Og hey, det kan jo også sagtens bruges til andre sportsgrene, hvis man er mere til noget andet :)

Jeg har shoppet i H&M efter jakke, top og leggings, det fungerer lige som det skal, og det dyreste er jakken til 249,- Det er ikke muligt at have telefonen i lommerne, de er alt for løse, men jeg vil personligt også hellere have den på armen. Etuiet kostede 200,- i Intersport, men man kan sagtens få dem billigere, her er et til 129,- i Stadium f.eks. Jeg valgte dog denne der passer perfekt til min iPhonemodel (5/5s er jo lidt længere).

Som I kan se fandt jeg et par in-ears, endda med “stormsikring” rundt om ørene. De sidder vildt godt selv i blæst, holder støj ude, men lyden er elendig. Virkelig. Altså, man kan sagtens høre musikken, men selve lyden er bare vildt flad (er jo lidt nørdet med den slags). Til gengæld kostede de kun 30 kr. i Tiger, hurra! Så kan jeg bruge mere tid på at finde det helt rigtige par, nu har jeg ikke travlt.

Hårbåndet er fra Glitter, og har silikone indvendigt, så det bliver også siddende på plads hele løbeturen, selv i stærk blæst. Ret godt køb.

Nu er jeg derimod vendt tilbage til den vanlige løberute (øv, det er magisk at løbe på stranden) og mandag, men kan forestille mig, at jeg ikke kan holde mig helt væk alligevel. Godt der ikke er så langt.

ll4902

Just bought some new running gear, and took it out for a run this weekend. Nothing fancy, cause it’s just for my hobby running. It’s pure magic running at the beach

16 kommentarer

 • Maj

  Bose har lavet er virkeligt lækkert headset til træning. De hedder Bose Sport SIE2i (fåes også uden mikrofon og så koster de lidt mindre). Jeg er så glad for mine – de bliver i ørene under hele træningen, og lyden er god! :) Lige et tip: de er væsentligt billigere på Elgigantens-hjemmeside end i de butikker, jeg har været i efter dem. Dem kan jeg kun anbefale hvertfald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Udover nyt løbetøj og gear, så er det også ret motiverende at læse om din begejstring for løb ;) Haha. Jeg får faktisk lyst til at snøre løbeskoene og hoppe ud i solskinnet. Det bliver en tur på cyklen i stedet her til morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis den tanke sidder jeg også med – jeg har jo sådan set løbetøjet (men kunne virkelig godt bruge nye sko).. Og jeg elskede det jo, dengang jeg rent faktisk løb..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre, det kunne da være skønt at kunne inspirere lidt på den front også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Jeg løber med Klipsch omend det er min kæreste ikke så begejstret for, de lukker virkelig alt andet lyd ude….men elsker at det bare er mig, vinden og musikken :)Bose er nok et rigtig godt bud på en god høretelefon med ordentlig lyd kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kinnie

  Jeg vil bare lige dele et andet godt tip til billigt træningstøj, (dog kun hvis man er en str. 34-36). H&Ms børneafdeling laver samme sæt som du har paa, bare lidt billigere. Jeg tror, jeg gav 149,- for mine lange løbetights og 179,- for jakken, begge i str. 170+.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God ide, har også selv tænkt på det, men jeg kan ikke lide mit løbetøj for stramt (har faktisk jakken i en str. m af samme grund), så tror ikke det ville gå til mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Åh sommer kom snart!!
  Får virkelig sommer vibes ud af dine billeder :)
  Og du ser totalt læks ud i løbetøj inkl. hårband. Synes tit folk ser lidt pudsige ud. Mangler bare at se løbestilen før du får et “stort fem tal af mig” ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, hvor er du sød :) Håber løbestilen er ok, har i hvert fald fået den godkendt ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sweet pictures and a great sporty look! :)
  Kisses
  Tabea

  Auf Wolke 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er vildt sejt, at du simpelthen er begyndt at løbe! Det havde jeg aldrig troet, når du ellers ikke er vildt sporty andet end den voksende samling af dine sneakers! ;) Godt gået/løbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næ, fik pludselig lyst til det for noget tid siden, og er bare blevet mere og mere glad for det. Turene alene og med lyd i ørene er bare guld værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Selvsamme skete for mig! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er også fedt, du gør det. Jeg gider ikke rigtigt selv løbe (kommer jo ingen vegne med de korte ben! ;)), men jeg savner nu at træne som jeg gjorde før jeg blev mor. Nu må jeg vist snart begynde igen, så det glæder jeg mig til.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vestkysten ;)