Torsdagsønsker

In an Instant

Yes, så er det endelig fredag! Tænker ikke på, at jeg skal på arbejde igen i morgen, og at resten af min dag skal gå med hhv. at dampe tapet af, slibe  gulv og forhåbentlig lidt malearbejde også. Det er forklaringen på, at der ikke har været outfitbilleder de sidste par dage, jeg har nærmest kun haft joggintøj på, ha ha :) Til gengæld ER det fredag, det er store slik-dag hjemme hos os (og det skal udnyttes!), er inviteret på middag ude lørdag, og regner med at snige noget vestkyst ind også. Og så vil jeg svare på alle jeres søde kommentarer, skulle bare lige igennem det soveværelsesprojekt :)

ll4891

Lidt glimt fra hverdagen på det sidste, med nye læbepomader i ægte påskestil,  vestkysten, skønne piger med 6.10 Jewellery -tak <3 Fin kop #anythingispossible fra Bahne, som nok bliver brugt som urtepotteskjuler, sort gulv der nu er fortid -endelig! Nu bliver det hvidpigmenteret, og øl efter gåtur rundt om St. Økssø.

Jeg tjekker ind senere med et fint smykkeskrin jeg har købt, elsker den slags der kan lave lidt orden i mit smykkerod ;)

A few snapshots from Instagram. Come join @clamour4glamour :)

4 kommentarer

 • Tina

  Åh fine Camille … ser ud til I har det så dejligt… ;-)

  Jeg har endelig fundet lidt tid til at sidde og læse op – og ligesom du i tidernes morgen smittede mig med Alexander-Wang-Donna-feber – så føler jeg nu Chanel feberen mere og mere, og forsøger virkelig ikke at klatte det hele væk hver måned, så jeg kan komme lidt med på bølgen… hihi.. din Boy er jo intet mindre end fantastisk… men din WOC ser jo også ret uundværlig ud… altså suk… også dem du har vist frem af dine mors tidligere, sukker jeg ret meget over.. den klassiske ‘flap bag’? Jeg kender dem ikke godt nok endnu, men tænkte om du kunne snakkes ud i et ‘Hvis-du-kun-kunne-købe-en-hvilken-skulle-det-så-være-Chanel-taske-indlæg’ hihi… selvom det selvføgelig nok er en umulighed… :-)

  Tak for altid inspirerende og skønne indlæg – jeg følger troligt med bag skærmen, selvom jeg slet ikke melder mig nok under kommentar feltet!! :-)

  Knus Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, jeg elsker jo dem alle, men i virkeligheden er jeg nok aller gladest for min Baby Cabas, dernæst Boy. Jeg er nærmest gået helt fra en 2.55 igen, da de ikke kan gå på skrå, og det er jeg meget afhængig af de skal kunne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På trods af arbejde lyder det som om du har gode planer for weekenden. Her satser jeg på at den står på X Factor finale i aften (hvis jeg kan få overtalt min kæreste, haha), og så står den faktisk også på arbejde i morgen. Jeg læste i øvrigt i går at en af vindersangene fra X Factor var skrevet af en Engelina, og så var det jeg kom til at tænke på dig. Jeg ved ikke om der overhovedet er en sammehæng eller om det bare er noget jeg har digtet. Synes bare jeg er stødt på navnet før her på bloggen i forbindelse med noget Melodi Grand Prix eller sådan noget. Well, jeg ved egentlig ikke hvad jeg egentlig vil sige med det. Det var blot en fredagstankestrøm herfra ;) God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaaa, det er min veninde der skrev vindersangen, hun er så god! Sjovt du kom til at tænke på det, du følger godt med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Torsdagsønsker