Envii Behind the Scenes

Torsdagsønsker

Ja, det skulle jo så have været udgivet i går, men pyt nu får i bare ønsker i dag i stedet. Lidt ironisk farvepaletten er så mørk, når nu solen endelig er fremme, men jeg er faktisk ret fascineret af mørkt sommertøj. Det er nemt (og fint) at blive sommerlækker i hvid og pasteller, men det virker endnu mere dragende på mig, at være det i mørke toner. Der skal arbejdes lidt mere med stylingen/udtrykket, og det tiltaler mig meget.

Nå, ikke mere snak, her er torsdagens favoritter:

ll4805

Jeg har tidligere skrevet om Abecitas fantastiske bh’er (affiliate link), og det gør jeg gerne igen. Mit lager trænger til at blive fyldt op med friske sager til sommeren. Kvaliteten og pasformen er simpelthen så behagelig og god, og på varme sommerdage er bøjle-bh’er og jeg på ingen måder venner!

I går lancerede Black Swan deres sommerkollektion (og det lader til, at de er med på mine farveideer). Desværre var den zebra-bomber jeg havde udset mig allerede udsolgt, meeeeen så måtte jeg hive i lidt netværk ;) Jeg drømmer dog stadig om sommerlet leotørklæde, en fin buksedragt og jeans (de er super gode til det med jeans faktisk).

Underprotection har lavet et vildt lækkert silkesæt. Umiddelbart skal jeg ikke syd på til sommer (øv), men mon ikke også der bliver et par dage hjemme ved vestkysten hvor man kan hoppe i sådan et? Det ville være et perfekt sæt til feriekufferten.

Jeg er vild med dette cuff fra Cheap Monday (affiliate link). Lidt Hermès møder art deco, we like!

Og ja, det er totalt skørt at have en vinterfrakke med på en collage nu, men så ok da, til næste år, så køber jeg altså denne frakke fra Club Collection. Så fedt et udtryk med det strømlinede design og rå overflade -og så tror jeg den er dejlig varm!

Kokoon laver de lækreste, løse styles i silke, og kjolen her er et perfekt bud på en let sommerkjole i sort.

Part Two står bag det smukke, diskrete slangemønster på t-shirten, og er et cool alternativ til f.eks. blomsterprint.

Notabene laver simpelthen så fine ting. Genialt med en støvleversion af slip-ons som er knapt så street i sit udtryk! Jeg er altså ret vild med ideen.

Better late than never. This week’s wishes! I’m quite fascinated of dark summer wear these days.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Envii Behind the Scenes